Fırının yanan çatısının sokağa yıkılma anı kamerada

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2020 - 17:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fırının yanan çatısının sokağa yıkılma anı kamerada

İHA- Denizli’nin Tavas ilçesinde fırının çatısında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Ölen veya yaralının olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yanan çatının bir kısmı ise alevlere dayanamayarak sokağa yıkılırken, itfaiye ekiplerinin o esnada çevreyi boşaltması ise olası facianın önüne geçti.   Olay, Tavas ilçesi Yeni Mahalle Nuriefe Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki fırının çatısından dumanlar çıktığını göre çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede çatıyı saran alevleri kontrol altına alabilmek için yoğun çaba gösterdi. Ekipler bir taraftan alevleri kontrol altına alırken bir taraftan da yangının diğer binalara sıçramaması için uğraştı. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alınabildi. Yanan çatının bir kısmı ise müdahale sırasında alevlere dayanamayarak sokağa yıkılırken, itfaiye ekiplerinin o esnada çevreyi boşaltması ise olası facianın önüne geçti. Öte yandan, yangın esnasında sokağa çıkan vatandaşların sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp yangını seyretmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan incelemeler devam ediyor.  

İHA- Denizli’nin Tavas ilçesinde fırının çatısında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Ölen veya yaralının olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yanan çatının bir kısmı ise alevlere dayanamayarak sokağa yıkılırken, itfaiye ekiplerinin o esnada çevreyi boşaltması ise olası facianın önüne geçti.

 


Olay, Tavas ilçesi Yeni Mahalle Nuriefe Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki fırının çatısından dumanlar çıktığını göre çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede çatıyı saran alevleri kontrol altına alabilmek için yoğun çaba gösterdi. Ekipler bir taraftan alevleri kontrol altına alırken bir taraftan da yangının diğer binalara sıçramaması için uğraştı. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alınabildi. Yanan çatının bir kısmı ise müdahale sırasında alevlere dayanamayarak sokağa yıkılırken, itfaiye ekiplerinin o esnada çevreyi boşaltması ise olası facianın önüne geçti.


Öte yandan, yangın esnasında sokağa çıkan vatandaşların sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp yangını seyretmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.


Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan incelemeler devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.