Futbol İl Temsilciliği’nde Görev Değişimi

SPOR 13.09.2020 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Futbol İl Temsilciliği’nde Görev Değişimi

Denizli’de 2020-2021 amatör futbol sezonu öncesi Futbol İl Temsilcisi değişti. 3 yıldır Musa Coşkun’un yaptığı görev Yaşar Kaçar’a verildi. Ayrıca Süper Ligi ve 1. Amatör Küme ile Gençler Ligi Tertip Komiteleri’nde görev yapacak isimler de açıklandı.   Denizli amatör camiasını yakından ilgilendiren bir konuda gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, ilimizde görev yapacak olan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komiteleri’nin atamasını gerçekleştirdi. Amatör İşler Kurulu, koronavirüs nedeniyle illerde yapılamayan genel kurullar nedeniyle il temsilcisi ve tertip komitelerin atama yoluyla belirledi. Buna göre 3 yıldır Musa Coşkun’un yerine getirdiği Futbol İl Temsilciliği’ne amatör camiaya yıllarca her kademede emek veren Yaşar Kaçar vekaleten atandı. Kaçar’ın yardımcılıklarını ise Ayhan Özel ve Cihan Çoban yapacak.   TERTİP KOMİTELERİ DE ATANDI Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, 2020-2021 futbol sezonunda Denizli’de görev yapacak olan tertip komitelerindeki isimleri de belirledi. Denizli Süper Lig ve 1. Amatör Küme Tertip Komitesi’nde Mesut Bacıkoğlu, Muhammet Geren, Osman Kıraç, Mustafa Fakı, Fatih Salmansar, Ali Sayıntürk, Kenan Şenel ve Mehmet Kabakçı yer aldı. Genç Takımlar Tertip Komitesi’nde ise şu isimler yer alıyor; Selim Erol, M. Emre Kural, Başar Ucer, Hasan Yazıcı, Vedat Çalhan, Feyzullah Tüzünol, İsmail Hallaç ve Ahmet Güleç. Bu isimler 2020-2021 amatör futbol sezonunda oynanacak olan müsabakaların planlamasını yapacak. Atama yoluyla görev yapacak olan Denizli Futbol İl Temsilcisi ve yardımcıları ile tertip komitesi üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek olan karara göre çalışmalarına yön verecek.   "BAŞARILAR DİLERİM" Denizli Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Feyyaz Ceşen, “Koronavirüs hem dünyayı hem de ülkemizi etkilemeye ve can almaya devam ediyor. Normal şartlarda Denizli ASKF’nin bu yılın Haziran ayında kongresi olacaktı. Ancak koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığı profesyonel kulüpler dışında kulüplerin ve ASKF’lerin genel kurul yapmalarına izin vermiyor. İçişleri Bakanlığı ne zaman genel kurul yapılacağını belirleyecek. TFF Amatör İşler Kurulu işleyişin aksaması amacıyla ilimizde Futbol İl Temsilcisi olarak Yaşar Kaçar’ı vekaleten atadı. Ayrıca Futbol İl Temsilci yardımcısı ile birlikte Süper Lig ve 1. Amatör Küme ve Gençler Ligi Tertip Komitesi üyelerini de yine atama yoluyla belirledi. Bu isimler 2020-2021 futbol sezonunun planlamasını TFF’den gelen talimatlara göre belirleyecek. Yapılan görevlendirmeyle Denizli amatör futboluna emek verecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Denizli’de 2020-2021 amatör futbol sezonu öncesi Futbol İl Temsilcisi değişti. 3 yıldır Musa Coşkun’un yaptığı görev Yaşar Kaçar’a verildi. Ayrıca Süper Ligi ve 1. Amatör Küme ile Gençler Ligi Tertip Komiteleri’nde görev yapacak isimler de açıklandı.

 

Denizli amatör camiasını yakından ilgilendiren bir konuda gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, ilimizde görev yapacak olan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komiteleri’nin atamasını gerçekleştirdi. Amatör İşler Kurulu, koronavirüs nedeniyle illerde yapılamayan genel kurullar nedeniyle il temsilcisi ve tertip komitelerin atama yoluyla belirledi. Buna göre 3 yıldır Musa Coşkun’un yerine getirdiği Futbol İl Temsilciliği’ne amatör camiaya yıllarca her kademede emek veren Yaşar Kaçar vekaleten atandı. Kaçar’ın yardımcılıklarını ise Ayhan Özel ve Cihan Çoban yapacak.

 

TERTİP KOMİTELERİ DE ATANDI

Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, 2020-2021 futbol sezonunda Denizli’de görev yapacak olan tertip komitelerindeki isimleri de belirledi. Denizli Süper Lig ve 1. Amatör Küme Tertip Komitesi’nde Mesut Bacıkoğlu, Muhammet Geren, Osman Kıraç, Mustafa Fakı, Fatih Salmansar, Ali Sayıntürk, Kenan Şenel ve Mehmet Kabakçı yer aldı. Genç Takımlar Tertip Komitesi’nde ise şu isimler yer alıyor; Selim Erol, M. Emre Kural, Başar Ucer, Hasan Yazıcı, Vedat Çalhan, Feyzullah Tüzünol, İsmail Hallaç ve Ahmet Güleç. Bu isimler 2020-2021 amatör futbol sezonunda oynanacak olan müsabakaların planlamasını yapacak. Atama yoluyla görev yapacak olan Denizli Futbol İl Temsilcisi ve yardımcıları ile tertip komitesi üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek olan karara göre çalışmalarına yön verecek.

 

"BAŞARILAR DİLERİM"

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Feyyaz Ceşen, “Koronavirüs hem dünyayı hem de ülkemizi etkilemeye ve can almaya devam ediyor. Normal şartlarda Denizli ASKF’nin bu yılın Haziran ayında kongresi olacaktı. Ancak koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığı profesyonel kulüpler dışında kulüplerin ve ASKF’lerin genel kurul yapmalarına izin vermiyor. İçişleri Bakanlığı ne zaman genel kurul yapılacağını belirleyecek. TFF Amatör İşler Kurulu işleyişin aksaması amacıyla ilimizde Futbol İl Temsilcisi olarak Yaşar Kaçar’ı vekaleten atadı. Ayrıca Futbol İl Temsilci yardımcısı ile birlikte Süper Lig ve 1. Amatör Küme ve Gençler Ligi Tertip Komitesi üyelerini de yine atama yoluyla belirledi. Bu isimler 2020-2021 futbol sezonunun planlamasını TFF’den gelen talimatlara göre belirleyecek. Yapılan görevlendirmeyle Denizli amatör futboluna emek verecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.