Futbolcular ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçti!

SPOR 27.06.2018 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Futbolcular ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçti!

Denizlispor’da sezon öncesi sağlık kontrolleri için tesislerinde toplanan futbolcular ve teknik ekibin sağlık kontrolleri kan tahlillerinin alınması ile birlikte başladı. Daha sonra anlaşmalı hastaneye giden futbolcular genel kontrolleri yapıldı.   Özel Sağlık Hastanesi’nden gelen ekip tarafından kan testi yapılan futbolcuların sezon öncesi sağlık durumları kan tahlilleri yanı sıra diğer sağlık kontrolleri ile birlikte gözden geçirildi. Tesislerde kan tahlilleri alınan futbolcular daha sonra Özel Sağlık Hastanesi’ne giderek bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde; EKG ve efor testi uygulanırken futbolcularımız ortopedi, kardiyoloji, göz ve diş servisinde muayene edildi.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, “Sezon öncesi futbolcularımızın sağlık performans değerlerini ölçmek ve katkı yapmak amacıyla bir kan testi gerçekleştirdik. Tüm vücut organlarının çalışma düzenlerini tespit edip, vitamin ve mineral düzeylerinin tespitini yaparak eksik olan vücut değerlerinin düzenlenmesini amaçlıyoruz. Elde ettiğimiz bulguları teknik ekiple paylaşarak kamp programının daha verimli olmasını sağlayacağız” dedi.

Denizlispor’da sezon öncesi sağlık kontrolleri için tesislerinde toplanan futbolcular ve teknik ekibin sağlık kontrolleri kan tahlillerinin alınması ile birlikte başladı. Daha sonra anlaşmalı hastaneye giden futbolcular genel kontrolleri yapıldı.

 

Özel Sağlık Hastanesi’nden gelen ekip tarafından kan testi yapılan futbolcuların sezon öncesi sağlık durumları kan tahlilleri yanı sıra diğer sağlık kontrolleri ile birlikte gözden geçirildi. Tesislerde kan tahlilleri alınan futbolcular daha sonra Özel Sağlık Hastanesi’ne giderek bir dizi sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde; EKG ve efor testi uygulanırken futbolcularımız ortopedi, kardiyoloji, göz ve diş servisinde muayene edildi.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, “Sezon öncesi futbolcularımızın sağlık performans değerlerini ölçmek ve katkı yapmak amacıyla bir kan testi gerçekleştirdik. Tüm vücut organlarının çalışma düzenlerini tespit edip, vitamin ve mineral düzeylerinin tespitini yaparak eksik olan vücut değerlerinin düzenlenmesini amaçlıyoruz. Elde ettiğimiz bulguları teknik ekiple paylaşarak kamp programının daha verimli olmasını sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.