Futbolcuların boykot kararına Taner Atilla'dan açıklama!

SPOR 04.10.2018 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Futbolcuların boykot kararına Taner Atilla'dan açıklama!

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, futbolcuların dün akşam çıkması gereken antrenmana çıkmadıkları gerekçesi ile yazılı açıklama yayınladı.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla; "Bilindiği üzere takımımız dün akşam antrenmanına çıkmamış ve alacakları karşısında bir mesaj vermek istemiştir. Yapılan bu eylemi elbette doğru bulmuyorum. Kendileri sonuna kadar haklı ancak ligin henüz 8. haftasında iken bu şekilde bir tepki vermek son derece yanlıştır.   Netice itibari ile bir olay yaşanmış ve buradan her iki tarafın çıkarması gereken dersler vardır. Olay saatinden bu yana gözlemlediğim şu ki bazı taraftarlarımız oyuncularımızı haklı bulmuş bazı taraftarlarımız yapılanı yanlış bulmuştur.  Bu olay keşke hiç yaşanmasaydı. Ancak şu da unutulmamalıdır ki geride kalan 7 haftanın sonunda bize son derece güzel sonuçlar yaşatan ve bu sezon içinde inancımızı gün geçtikçe yükselten yine bu oyuncularımızdır.   Takım açısından şunun bilinmesini isterim ki bu takımı ve bu oyuncuların çoğunu en iyi tanıyanlardan bir olarak  geçen sezon en zor şartlarda da bizlerle birlikte takım için müthiş mücadele veren alacaklarını takımın riski karşılığında hiç sorun etmeyen  oyuncularımızın asla ve asla kişiliğinden bir şüphe duyamam. Ve şunu da biliyorum ki tüm oyuncularımız bireyselde olsa antrenmanlarını yapmışlardır.   Yönetim açısından ise şunun bilinmesini isterim, 2 yıldan buyana başta kulüp başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarım çok ciddi katkılar ortaya koymuşlardır. Yeniden yapılan kongre sonrasında aramıza  katılan arkadaşlarımızın da hemen hemen hepsi daha ilk haftadan taahhütlerini yerine getirmişlerdir.   Bu nedenle bu tür hassas süreçlerden geçtiğimiz günlerde camia olarak iyice kenetlenip sadece futbol takımı olarak değil tüm şehir olarak bir bütün olup olumsuzluklardan daha da güçlü çıkmayı başarmalıyız. Önemli olan yaşanan bu olay karşısında tüm şehir olarak bir mesaj alabilmektir. Bu takıma inanacağız ve eskisinden daha çok destek vereceğiz bundan hiç bir şüphem yoktur.  

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, futbolcuların dün akşam çıkması gereken antrenmana çıkmadıkları gerekçesi ile yazılı açıklama yayınladı.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla; "Bilindiği üzere takımımız dün akşam antrenmanına çıkmamış ve alacakları karşısında bir mesaj vermek istemiştir. Yapılan bu eylemi elbette doğru bulmuyorum. Kendileri sonuna kadar haklı ancak ligin henüz 8. haftasında iken bu şekilde bir tepki vermek son derece yanlıştır.

 

Netice itibari ile bir olay yaşanmış ve buradan her iki tarafın çıkarması gereken dersler vardır. Olay saatinden bu yana gözlemlediğim şu ki bazı taraftarlarımız oyuncularımızı haklı bulmuş bazı taraftarlarımız yapılanı yanlış bulmuştur.  Bu olay keşke hiç yaşanmasaydı. Ancak şu da unutulmamalıdır ki geride kalan 7 haftanın sonunda bize son derece güzel sonuçlar yaşatan ve bu sezon içinde inancımızı gün geçtikçe yükselten yine bu oyuncularımızdır.

 

Takım açısından şunun bilinmesini isterim ki bu takımı ve bu oyuncuların çoğunu en iyi tanıyanlardan bir olarak  geçen sezon en zor şartlarda da bizlerle birlikte takım için müthiş mücadele veren alacaklarını takımın riski karşılığında hiç sorun etmeyen  oyuncularımızın asla ve asla kişiliğinden bir şüphe duyamam. Ve şunu da biliyorum ki tüm oyuncularımız bireyselde olsa antrenmanlarını yapmışlardır.

 

Yönetim açısından ise şunun bilinmesini isterim, 2 yıldan buyana başta kulüp başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarım çok ciddi katkılar ortaya koymuşlardır. Yeniden yapılan kongre sonrasında aramıza  katılan arkadaşlarımızın da hemen hemen hepsi daha ilk haftadan taahhütlerini yerine getirmişlerdir.

 

Bu nedenle bu tür hassas süreçlerden geçtiğimiz günlerde camia olarak iyice kenetlenip sadece futbol takımı olarak değil tüm şehir olarak bir bütün olup olumsuzluklardan daha da güçlü çıkmayı başarmalıyız. Önemli olan yaşanan bu olay karşısında tüm şehir olarak bir mesaj alabilmektir. Bu takıma inanacağız ve eskisinden daha çok destek vereceğiz bundan hiç bir şüphem yoktur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.