Futbolda Finalistler belirlendi

SPOR 27.03.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Futbolda Finalistler belirlendi

Denizli’nin ev sahipliği yaptığı Okul Sporları Gençler Futbol Yarı Final müsabakaları tamamlandı. Kız ve Erkeklerde 2’şer takım final biletini aldı.

Okul Sporları Futbol Genç Kız-Erkek Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart tarihlerinde Denizli’de yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği müsabakalara farklı illerden 8 erkek, 8 Kız takımı katıldı. Servergazi Futbol Sahası ve KYK Futbol Sahasında oynanan maçlarda kıyasıya mücadelenin yanı sıra centilmenlik de ön plana çıktı.     İŞTE FİNALİSTLER                 Erkeklerde İstanbul Halis Kutmangil Ç.P.A.L. ile Manisa Spor Lisesi, Kızlarda Aydın İncirliova Spor Lisesi ile Kocaeli Kartepe M.T.A.L takımları Türkiye Finallerine katılma mutluluğunu doyasıya yaşadı. Türkiye Finalleri 08-12 Nisan tarihlerinde Kırşehir’de oynanacak.   MEMNUN AYRILDILAR                 Okul Sporları Yarı Finali için Denizli’ye gelen 250 sporcu ve antrenör maçlardan arta kalan zamanda Denizli’yi görme imkanı buldu ve şehre hayran kaldılar. Takımların idarecileri ise organizasyon kalitesi ve Denizlili hakemlerin başarılı performansları için teşekkür ederek şehirden memnun ayrıldı.
Denizli’nin ev sahipliği yaptığı Okul Sporları Gençler Futbol Yarı Final müsabakaları tamamlandı. Kız ve Erkeklerde 2’şer takım final biletini aldı.

Okul Sporları Futbol Genç Kız-Erkek Yarı Final müsabakaları 23-26 Mart tarihlerinde Denizli’de yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği müsabakalara farklı illerden 8 erkek, 8 Kız takımı katıldı. Servergazi Futbol Sahası ve KYK Futbol Sahasında oynanan maçlarda kıyasıya mücadelenin yanı sıra centilmenlik de ön plana çıktı.

 

 

İŞTE FİNALİSTLER

                Erkeklerde İstanbul Halis Kutmangil Ç.P.A.L. ile Manisa Spor Lisesi, Kızlarda Aydın İncirliova Spor Lisesi ile Kocaeli Kartepe M.T.A.L takımları Türkiye Finallerine katılma mutluluğunu doyasıya yaşadı. Türkiye Finalleri 08-12 Nisan tarihlerinde Kırşehir’de oynanacak.

 

MEMNUN AYRILDILAR

                Okul Sporları Yarı Finali için Denizli’ye gelen 250 sporcu ve antrenör maçlardan arta kalan zamanda Denizli’yi görme imkanı buldu ve şehre hayran kaldılar. Takımların idarecileri ise organizasyon kalitesi ve Denizlili hakemlerin başarılı performansları için teşekkür ederek şehirden memnun ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.