Galatasaray'dan Hasan Şaş açıklaması

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2019 - 08:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Galatasaray'dan Hasan Şaş açıklaması

Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hasan Şaş'ın görevinin başında olduğunu açıkladı.  Galatasaray, eski futbolcusu ve Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı olan Hasan Şaş'ın dün yaptığı istifa kararı üzerine bir açıklama yayınladı. Şaş'ın görevinin başında olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımız, büyük Galatasaray camiası ile birlikte 23. şampiyonluk yolunda yürümeye devam etmektedir. Bu kapsamda Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörümüz Hasan Şaş da Galatasaray ailesinin mensubu olarak görevinin başındadır.  Antrenörümüz Hasan Şaş’a Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yapılan art niyetli, planlı ve haksız saldırıların failleri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hasan Şaş'ın görevinin başında olduğunu açıkladı. 


Galatasaray, eski futbolcusu ve Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı olan Hasan Şaş'ın dün yaptığı istifa kararı üzerine bir açıklama yayınladı. Şaş'ın görevinin başında olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımız, büyük Galatasaray camiası ile birlikte 23. şampiyonluk yolunda yürümeye devam etmektedir. Bu kapsamda Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörümüz Hasan Şaş da Galatasaray ailesinin mensubu olarak görevinin başındadır. 


Antrenörümüz Hasan Şaş’a Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yapılan art niyetli, planlı ve haksız saldırıların failleri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.