Galatasaray’ın şampiyonluğu Çameli'de coşkuyla kutlandı

SPOR 20.05.2018 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Galatasaray’ın şampiyonluğu Çameli'de coşkuyla kutlandı

Çameli İlçesi’nde, şampiyon olan Galatasaray taraftarları, müzik, havai fişekler ve Çameli'nin meşhur masıt kırığı müziği eşiliğinde şehir içinde tur atarak şampiyonluğu kutladılar.   Çameli İlçesinin dört bir yanında Çameli Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlamalar da taraftarların şampiyonluk kutlamaları damga vurdu. Taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturup şehir merkezinde tur attı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraflara evlerinden apartmanlarından çıkan vatandaşlar balkonlardan tezahürat ederek sarı kırmızı bayraklar sallayarak konvoydaki şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti.   MASIT KIRIĞI İLE KUTLAMA Çameli Merkezde kutlamalar devam ederken mahallerde kutlamalar ise çok farklıydı. Bazı mahallelerde davul zurna çalanlar mahalle meydanında Sarı Kırmızı  takımın taraftarları, yolu trafiğe kapatarak sevinç gösterisi yaptı. Takımlarının formalarını giyen kalabalık taraftar grubu, davul çalıp halay çektikten sonra araçlarla tur yaparak şampiyonluğu kutladı.   GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU Havai fişekli kutlamalar, konfetiler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çameli Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar ellerinde Galatasaray  bayrakları ve havai fişeklerle Caddeyi kapatarak "Şampiyon Galatasaray " sloganları attılar.

Çameli İlçesi’nde, şampiyon olan Galatasaray taraftarları, müzik, havai fişekler ve Çameli'nin meşhur masıt kırığı müziği eşiliğinde şehir içinde tur atarak şampiyonluğu kutladılar.

 

Çameli İlçesinin dört bir yanında Çameli Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlamalar da taraftarların şampiyonluk kutlamaları damga vurdu. Taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturup şehir merkezinde tur attı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraflara evlerinden apartmanlarından çıkan vatandaşlar balkonlardan tezahürat ederek sarı kırmızı bayraklar sallayarak konvoydaki şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti.

 

MASIT KIRIĞI İLE KUTLAMA

Çameli Merkezde kutlamalar devam ederken mahallerde kutlamalar ise çok farklıydı. Bazı mahallelerde davul zurna çalanlar mahalle meydanında Sarı Kırmızı  takımın taraftarları, yolu trafiğe kapatarak sevinç gösterisi yaptı. Takımlarının formalarını giyen kalabalık taraftar grubu, davul çalıp halay çektikten sonra araçlarla tur yaparak şampiyonluğu kutladı.

 

GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU

Havai fişekli kutlamalar, konfetiler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çameli Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar ellerinde Galatasaray  bayrakları ve havai fişeklerle Caddeyi kapatarak "Şampiyon Galatasaray " sloganları attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.