Galericiler Hayaline Kavuşuyor

DENİZLİ 04.11.2016 - 08:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Galericiler Hayaline Kavuşuyor

denizli haber / denizli 20 haber / Galericiler Hayaline Kavuşuyor

Denizlili galericiler hayaline kavuşuyor. Daha önce 3 defa denenmesine rağmen yapılamayan Galericiler Sitesi, ‘örnek proje’ olarak Denizli’de hayata geçerken, Türkiye’de de sayılı galericiler sitesi arasında yerini alacak. 1995-2005 ve 2008 yıllarında yapılması için adım atılan ancak bir türlü ilerleme kaydedilmeyen galericiler sitesi Denizli’nin de yüz akı olacak.   Denizli’deki galericilerin büyük bölümünü Sarayköy Beylerbeyi mahallesinde yapılan müthiş bir tesiste toplayacak olan Denizli Otomobilciler ve Galericiler Kooperatifi Başkanı Necip İrdem, yardımcıları Kemal Dağ ve Mustafa Üstek ile bir başarı öyküsüne imza atıyor.   DENİZLİ’DE TRAFİK DE RAHATLAYACAK Toplam 100 dönüm arazi üzerine 76 dönüm alanı kaplayan galericiler sitesinin milyonlara mal olduğunu ifade eden Denizli Otomobilciler ve Galericiler Kooperatifi Başkanı Necip İrdem, tesiste 356 metrekarelik 146 ana işyerinin bulunduğunu belirterek, “Ayrıca 15 işyeri, sosyal tesis, restoran, noter, banka, trafik tescil, dinlenme alanı, kafetarya, konferans salonu ve cami bulunuyor. Bu ilerleyen zamanda daha da geliştirilebilir. İşyerleri 8’i içeri 12’si dışarı olmak üzere toplamda 20 araç sığabilecek şekilde dizayn edildi. Bu toplam tesiste günlük 3 bin otomobilin bulunması demek. Bu Denizli trafiğini de biraz rahatlatacaktır” dedi.   SİTE, ŞUBAT AYINDA FAALİYETE GEÇECEK Galericiler Sitesi’nin önümüzdeki yıl Şubat ayında faaliyete geçmesini beklediklerini kaydeden Kooperatif Başkanı Necip İrdem, sitede boş yerin kalmadığını belirtti. Emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürü bir borç bildiğini söyleyen İrdem,”Başta sayın ekonomi bakanımız Nihat Zeybekci, sayın Büyükşehir belediye başkanımız Osman Zolan, sayın Pamukkale belediye başkanımız Hüseyin Gürlesin, sayın Merkezefendi Belediye başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, Sarayköy Belediye başkanımız Ahmet Necati Özbaş, 146 üyemiz, bize destek veren galerici arkadaşlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Burada vatandaşa modern ve güvenilir bir hizmetin verileceğini kaydeden İrdem, 2013 yılında başladıkları sitenin Denizli’nin yüz akı olacağını sözlerine ekledi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Galericiler Hayaline Kavuşuyor

Denizlili galericiler hayaline kavuşuyor. Daha önce 3 defa denenmesine rağmen yapılamayan Galericiler Sitesi, ‘örnek proje’ olarak Denizli’de hayata geçerken, Türkiye’de de sayılı galericiler sitesi arasında yerini alacak. 1995-2005 ve 2008 yıllarında yapılması için adım atılan ancak bir türlü ilerleme kaydedilmeyen galericiler sitesi Denizli’nin de yüz akı olacak.

 

Denizli’deki galericilerin büyük bölümünü Sarayköy Beylerbeyi mahallesinde yapılan müthiş bir tesiste toplayacak olan Denizli Otomobilciler ve Galericiler Kooperatifi Başkanı Necip İrdem, yardımcıları Kemal Dağ ve Mustafa Üstek ile bir başarı öyküsüne imza atıyor.

 

DENİZLİ’DE TRAFİK DE RAHATLAYACAK

Toplam 100 dönüm arazi üzerine 76 dönüm alanı kaplayan galericiler sitesinin milyonlara mal olduğunu ifade eden Denizli Otomobilciler ve Galericiler Kooperatifi Başkanı Necip İrdem, tesiste 356 metrekarelik 146 ana işyerinin bulunduğunu belirterek, “Ayrıca 15 işyeri, sosyal tesis, restoran, noter, banka, trafik tescil, dinlenme alanı, kafetarya, konferans salonu ve cami bulunuyor. Bu ilerleyen zamanda daha da geliştirilebilir. İşyerleri 8’i içeri 12’si dışarı olmak üzere toplamda 20 araç sığabilecek şekilde dizayn edildi. Bu toplam tesiste günlük 3 bin otomobilin bulunması demek. Bu Denizli trafiğini de biraz rahatlatacaktır” dedi.

 

SİTE, ŞUBAT AYINDA FAALİYETE GEÇECEK

Galericiler Sitesi’nin önümüzdeki yıl Şubat ayında faaliyete geçmesini beklediklerini kaydeden Kooperatif Başkanı Necip İrdem, sitede boş yerin kalmadığını belirtti. Emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürü bir borç bildiğini söyleyen İrdem,”Başta sayın ekonomi bakanımız Nihat Zeybekci, sayın Büyükşehir belediye başkanımız Osman Zolan, sayın Pamukkale belediye başkanımız Hüseyin Gürlesin, sayın Merkezefendi Belediye başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, Sarayköy Belediye başkanımız Ahmet Necati Özbaş, 146 üyemiz, bize destek veren galerici arkadaşlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Burada vatandaşa modern ve güvenilir bir hizmetin verileceğini kaydeden İrdem, 2013 yılında başladıkları sitenin Denizli’nin yüz akı olacağını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.