Gasp edildiğini iddia eden adamın çirkef görüntüleri ortaya çıktı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Gasp edildiğini iddia eden adamın çirkef görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’de gece kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edildiğini iddia ederek ayakkabısız bir şekilde yürüyen adamın, aynı günün sabahında sokakta bir kediye tekme attığı ve arabalara zarar vererek ilerlediği görüntüler ortaya çıktı.     Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde meydana gelen olayda Eray Öğüt isimli bir vatandaş, şehirlerarası otobüs terminaline gitmek için evinden çıktıktan kısa bir süre sonra kimliği belirsiz şahıslar tarafından ara sokakta gaspa uğradığını iddia etti. Üzerindeki bulunan 500 TL ile cep telefonu, ceket ve ayakkabısını alan gaspçılar, daha sonra ara sokakta kayboldular. Öğüt, yaklaşık bir kilometre yürüyerek vatandaşlardan yardım istedi.   KEDİYE TEKME ATARAK KALDIRIMA UÇURDU Polis ekiplerinin karakola götürdüğü Eray Öğüt’ün hakkında şikayet olduğu ortaya çıktı. Öğüt gasp edildiği gün sabah saatlerinde Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesinde bir sokağa girerek aracın arkasında bulunan malzemeleri yere saçtı. Ardından Söğüt, sokakta yürüyen bir kediye tekme atarak kaldırma attı. Vicdansız adam sokaktan uzaklaşırken ise araçlara zarar verip bir otomobili ise saksıyla çizerek gitti. O anlar mahallede bulunan bir apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.  

Denizli’de gece kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edildiğini iddia ederek ayakkabısız bir şekilde yürüyen adamın, aynı günün sabahında sokakta bir kediye tekme attığı ve arabalara zarar vererek ilerlediği görüntüler ortaya çıktı.

 

 

Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde meydana gelen olayda Eray Öğüt isimli bir vatandaş, şehirlerarası otobüs terminaline gitmek için evinden çıktıktan kısa bir süre sonra kimliği belirsiz şahıslar tarafından ara sokakta gaspa uğradığını iddia etti. Üzerindeki bulunan 500 TL ile cep telefonu, ceket ve ayakkabısını alan gaspçılar, daha sonra ara sokakta kayboldular. Öğüt, yaklaşık bir kilometre yürüyerek vatandaşlardan yardım istedi.

 



KEDİYE TEKME ATARAK KALDIRIMA UÇURDU


Polis ekiplerinin karakola götürdüğü Eray Öğüt’ün hakkında şikayet olduğu ortaya çıktı. Öğüt gasp edildiği gün sabah saatlerinde Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesinde bir sokağa girerek aracın arkasında bulunan malzemeleri yere saçtı. Ardından Söğüt, sokakta yürüyen bir kediye tekme atarak kaldırma attı. Vicdansız adam sokaktan uzaklaşırken ise araçlara zarar verip bir otomobili ise saksıyla çizerek gitti. O anlar mahallede bulunan bir apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.