Gazeteci Sebahattin Yaman hayatını kaybetti

YAŞAM 24.11.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Gazeteci Sebahattin Yaman hayatını kaybetti

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde uzun yıllar gazetecilik yapan Sebahattin Yaman tedavi gördüğü hastanede koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybetti.   Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bir süredir tedavi gören Sebahattin Yaman (65)  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçen hafta içinde yakalandığı Kovid-19 hastalığından dolayı evinde rahatsızlanan ve Çivril Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yaman, durumunun ağırlaşması üzerine Denizli’de özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavisi devam eden Sebahattin Yaman, Pazar günü yapılan tedavilere cevap vermeyince yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Yaman, bugün tedavilere cevap vermeyince hayata gözlerini yumdu.   Çivril’de Matbaacılığın yanı sıra, AS Televizyon ve Çivrilin Sesi gazetesi uzun yıllardır gazetecilik ve televizyonculuk yapan Sebahattin Yaman evli ve iki kız çocuğu babasıydı.   Gazeteci Sebahattin Yaman’ın cenazesinin bugün Çivril Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.   DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak usta gazeteci Sebahattin Yaman’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve basın camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde uzun yıllar gazetecilik yapan Sebahattin Yaman tedavi gördüğü hastanede koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybetti.

 

Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bir süredir tedavi gören Sebahattin Yaman (65)  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçen hafta içinde yakalandığı Kovid-19 hastalığından dolayı evinde rahatsızlanan ve Çivril Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yaman, durumunun ağırlaşması üzerine Denizli’de özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavisi devam eden Sebahattin Yaman, Pazar günü yapılan tedavilere cevap vermeyince yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Yaman, bugün tedavilere cevap vermeyince hayata gözlerini yumdu.

 

Çivril’de Matbaacılığın yanı sıra, AS Televizyon ve Çivrilin Sesi gazetesi uzun yıllardır gazetecilik ve televizyonculuk yapan Sebahattin Yaman evli ve iki kız çocuğu babasıydı.

 

Gazeteci Sebahattin Yaman’ın cenazesinin bugün Çivril Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

 

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak usta gazeteci Sebahattin Yaman’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve basın camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.