Gazeteciler, Halkın Aynası, Tarihin Hafızasıdırlar

GÜNDEM 09.01.2020 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gazeteciler, Halkın Aynası, Tarihin Hafızasıdırlar

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, iletişim kaynaklarının değişimiyle birlikte habercilik aktarımının dafarklılaştığına dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Değişmeyen tek şey ise, gazetecilerin olayları objektif bir göz ve akılla yansıtmasıdır. Herkes olayları farklı bir pencereden görür fakat,haberleri ile yayınlarında, meslek etiği ve kamusal sorumlukları gereği kamuoyunu yanıltmadan aktarırlar. Böylelikle, sağlıklı bir sosyal hayata katkı sağlarlar. Paha biçilemez eşsiz emeklerinden dolayı halkımız ve camiamız adına teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, açıklamasında şu görüşlere yerverdi: “Toplumun bilgilenmesinde aktif rol oynayan basın mensuplarımız, iletişim kaynaklarının değişmesine rağmen, yürüttükleri kamu görevini her zaman aynı takdire şayan sorumluluk bilinciyle, doğru ve tarafsız bir şekilde yerine getirmektedir.Sahadaki haberciler, muhabirler, gazeteciler ve kameramanlar, bazen bir kazada, bazen savaş alanlarında, bazen de doğal afetlerde, sırf doğru bilgi alıp hızlıca aktarmak adına gece gündüz demeden cansiperane çalışıyorlar. Kutsal saydıkları meslekleri uğruna yılmadan yorulmadan çalışan basın mensubu arkadaşlarımız,Denizli Ticaret Odası’ndakifaaliyetlerimizi, etkinliklerimizi ve projelerimizide,üyelerimiz ile halkımız aynı bakış açısıyla yansıtmaktadır.Kendileriniözverili çalışmalarından dolayı kutluyor, basın mensupları ile medya sektöründeki emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.”  

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, iletişim kaynaklarının değişimiyle birlikte habercilik aktarımının dafarklılaştığına dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Değişmeyen tek şey ise, gazetecilerin olayları objektif bir göz ve akılla yansıtmasıdır. Herkes olayları farklı bir pencereden görür fakat,haberleri ile yayınlarında, meslek etiği ve kamusal sorumlukları gereği kamuoyunu yanıltmadan aktarırlar. Böylelikle, sağlıklı bir sosyal hayata katkı sağlarlar. Paha biçilemez eşsiz emeklerinden dolayı halkımız ve camiamız adına teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, açıklamasında şu görüşlere yerverdi: “Toplumun bilgilenmesinde aktif rol oynayan basın mensuplarımız, iletişim kaynaklarının değişmesine rağmen, yürüttükleri kamu görevini her zaman aynı takdire şayan sorumluluk bilinciyle, doğru ve tarafsız bir şekilde yerine getirmektedir.Sahadaki haberciler, muhabirler, gazeteciler ve kameramanlar, bazen bir kazada, bazen savaş alanlarında, bazen de doğal afetlerde, sırf doğru bilgi alıp hızlıca aktarmak adına gece gündüz demeden cansiperane çalışıyorlar. Kutsal saydıkları meslekleri uğruna yılmadan yorulmadan çalışan basın mensubu arkadaşlarımız,Denizli Ticaret Odası’ndakifaaliyetlerimizi, etkinliklerimizi ve projelerimizide,üyelerimiz ile halkımız aynı bakış açısıyla yansıtmaktadır.Kendileriniözverili çalışmalarından dolayı kutluyor, basın mensupları ile medya sektöründeki emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.