“Gazilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluktur”

DENİZLİ 19.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Gazilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluktur”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gürlesin mesajında, “Vatanı, bayrağı, milleti için canlarını ortaya koyarak eşsiz hizmetleri ve kahramanlıklarıyla gazilerimiz görevlerini yerine getirmiştir.Gazilerimiz toplumumuzun önemli bir değeri ve kahramanlarıdır. Pamukkale Belediyesi olarak gazilerimize her zaman büyük önem verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.   Şehit ve gazilere her daim desteğini sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin, 19 Eylül tarihinin önemli bir günlerden biri olduğunu ifade ederek, “Atatürk’e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle, yurdumuzda her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır” diyerek günün önemini belirtti.   “GAZİLERİMİZ DESTEKLERİMİZ SÜRECEK” “Bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan kardeşlerimize, onların geride bıraktıkları sevdiklerine, ailelerine destek olmak bizlerin görevidir” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit yakınları ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, bu bilinçle onlara olan desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Gazilere geçtiğimiz yıl törenlerden gazilik unvanlarına yakışır şekilde geçmeleri için, tören alanından geçişlerinde giydikleri kıyafetleri A’dan Z’ye hediye ettiklerini; yine 2015 yılında da Kıbrıs Savaşı’nın 41. yılında gazileri ve ailelerini Kıbrıs’a gönderdiklerini ve dernek binalarının 24 saat kameralarla güvenliğinin sağlanması için gereken çalışmaları yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu yılda kıymetli insanlara sahip çıkarak, onları bir nebze de olsa mutlu edebilmek adına Bursa ve İstanbul’a gezi turu düzenlediklerini belirtti. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bizler için çok önemli olan ve vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan gazilerimizi ve şehit ailelerimize hak ettikleri değeri vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu insanlara hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “Tarih boyunca bağımsızlık mücadelesi vererek, destanlar yazan Türk Milleti, birlik beraberlik içinde, bağımsız hür yaşamasına aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçludur. Bu bilinçle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Şehit yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gürlesin mesajında, “Vatanı, bayrağı, milleti için canlarını ortaya koyarak eşsiz hizmetleri ve kahramanlıklarıyla gazilerimiz görevlerini yerine getirmiştir.Gazilerimiz toplumumuzun önemli bir değeri ve kahramanlarıdır. Pamukkale Belediyesi olarak gazilerimize her zaman büyük önem verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Şehit ve gazilere her daim desteğini sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin, 19 Eylül tarihinin önemli bir günlerden biri olduğunu ifade ederek, “Atatürk’e 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle, yurdumuzda her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır” diyerek günün önemini belirtti.

 

“GAZİLERİMİZ DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

“Bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan kardeşlerimize, onların geride bıraktıkları sevdiklerine, ailelerine destek olmak bizlerin görevidir” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit yakınları ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, bu bilinçle onlara olan desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Gazilere geçtiğimiz yıl törenlerden gazilik unvanlarına yakışır şekilde geçmeleri için, tören alanından geçişlerinde giydikleri kıyafetleri A’dan Z’ye hediye ettiklerini; yine 2015 yılında da Kıbrıs Savaşı’nın 41. yılında gazileri ve ailelerini Kıbrıs’a gönderdiklerini ve dernek binalarının 24 saat kameralarla güvenliğinin sağlanması için gereken çalışmaları yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu yılda kıymetli insanlara sahip çıkarak, onları bir nebze de olsa mutlu edebilmek adına Bursa ve İstanbul’a gezi turu düzenlediklerini belirtti. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bizler için çok önemli olan ve vatanı, milleti, bayrağı için canını ortaya koyan gazilerimizi ve şehit ailelerimize hak ettikleri değeri vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu insanlara hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “Tarih boyunca bağımsızlık mücadelesi vererek, destanlar yazan Türk Milleti, birlik beraberlik içinde, bağımsız hür yaşamasına aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçludur. Bu bilinçle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Şehit yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.