Gece Yarısı Terk Edilmiş Evde Çıkan Yangın Korkuttu

ASAYİŞ 08.02.2020 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gece Yarısı Terk Edilmiş Evde Çıkan Yangın Korkuttu

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde terk edilmiş harabe evde gece yarısı çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.   Edilen bilgilere göre yangın Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 65. Sokakta meydana geldi. Gece saat 23.00 sularında mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Mahalle sakinleri duman ve alev fark ettiği yangını itfaiyeye ihbar etti. İtfaiye ekipleri olay yerine çok sayıda arazöz ve ekip göndererek müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Yanının niçin çıktığı tespit henüz tespit edilmedi. Yangının çıkış sebebi ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.     

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde terk edilmiş harabe evde gece yarısı çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

Edilen bilgilere göre yangın Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 65. Sokakta meydana geldi. Gece saat 23.00 sularında mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Mahalle sakinleri duman ve alev fark ettiği yangını itfaiyeye ihbar etti. İtfaiye ekipleri olay yerine çok sayıda arazöz ve ekip göndererek müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Yanının niçin çıktığı tespit henüz tespit edilmedi. Yangının çıkış sebebi ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.