Gecikmiş Oda aidatları yapılandırılmasında süre uzatıldı

DENİZLİ 27.10.2016 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gecikmiş Oda aidatları yapılandırılmasında süre uzatıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Gecikmiş Oda aidatları yapılandırılmasında süre uzatıldı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gecikmiş oda aidatları yapılandırılmasında sürenin 26 Kasım 2016 tarihine uzatıldığını açıkladı.   Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “6736 sayılı kanun ile üyelerimize tanınan Oda aidat borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihi 31 Ekim’den 25 Kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Yapılandırma ile ilgili olarak Oda Muhasebe Bölümüne bir dilekçe ile başvurulması gerekmektedir. Yapılandırılan aidat borçları, peşin veya taksitli olarak ödenebilmektedir. Taksitlendirme aylık olarak yapılacak olup, yasa gereği en fazla 6 (altı) aydır. İlk taksitin son ödeme tarihi 30.11.2016’dır. Üyelerimiz borçlarını, dilerse ‘World’ ya da ‘Maksimum’ özellikli kredi kartları ile de 6 taksit olarak ödeyebileceklerdir. Ayrıca ödemeler Odamızın banka hesaplarına da yatırılabilir.” 
denizli haber / denizli 20 haber / Gecikmiş Oda aidatları yapılandırılmasında süre uzatıldı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gecikmiş oda aidatları yapılandırılmasında sürenin 26 Kasım 2016 tarihine uzatıldığını açıkladı.

 

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “6736 sayılı kanun ile üyelerimize tanınan Oda aidat borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihi 31 Ekim’den 25 Kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Yapılandırma ile ilgili olarak Oda Muhasebe Bölümüne bir dilekçe ile başvurulması gerekmektedir. Yapılandırılan aidat borçları, peşin veya taksitli olarak ödenebilmektedir. Taksitlendirme aylık olarak yapılacak olup, yasa gereği en fazla 6 (altı) aydır. İlk taksitin son ödeme tarihi 30.11.2016’dır. Üyelerimiz borçlarını, dilerse ‘World’ ya da ‘Maksimum’ özellikli kredi kartları ile de 6 taksit olarak ödeyebileceklerdir. Ayrıca ödemeler Odamızın banka hesaplarına da yatırılabilir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.