GEKA 97. Yönetim Kurulu Toplantısı, Denizli’de Gerçekleştirildi

DENİZLİ 28.07.2017 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

GEKA 97. Yönetim Kurulu Toplantısı, Denizli’de Gerçekleştirildi

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 97. Yönetim Kurulu Toplantısı, Denizli, Aydın ve Muğla Valililerinin katılımı ile Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşti.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Esengül Civelek’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Valisi Hasan Karahan,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.   Vali Civelek, öncelikle Valiler Kararnamesi ile görev yerleri değişen Aydın eski Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli eski Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Muğla eski Valisi Amir Çiçek’e, hem görev yaptıkları illere hem de GEKA’ya sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Bunun yanında GEKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin dönüşümlü olarak senede bir defa değiştiğine de vurgu yapan Vali Civelek, dönem başkanlığı görevinin Muğla Valiliği’nden Aydın Valiliği’ne geçtiğini belirtti. Bu nedenle söz konusu görevini Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e devrettiğini ifade eden Vali Civelek, Vali Köşger’e yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca, şu an Denizli Valisi olarak görev yapan Hasan Karahan’a da yeni görevlerinde başarılar dileyen Muğla Valisi Civelek, sözü yeni GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e verdi.   Vali Köşger sözlerine Muğla Valisi Esengül Civelek’e teşekkür edip, kendisine ve Denizli Valisi Hasan Karahan’a yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek başladı.     Toplantının gündem maddelerini aktaran ve Ajansın çalışmalarından bahseden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger; kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla Ajansın yürüttüğü Teknik Destek Programı kapsamında Mart-Nisan ve Mayıs-Haziran dönemlerinde toplam 37 adet proje başvurusunun başarılı olarak ilan edildiğini belirtti. Vali Köşger önümüzdeki dönemlerde de bölgedeki tüm kurumların Teknik Destek Programından yaralanmasını beklediklerini söyledi.   Vali Köşger Ajansın bölge yatırım geliştirme konusunda birçok faaliyeti olduğunu belirterek, Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarını yakından inceleyeceklerini ifade etti. Vali Köşger ayrıca yurtiçi fuar talepleri ve katılım sağlanabilecek yurtdışı fuarlarının değerlendirileceğini söyledi. Son olarak da Ajans Güdümlü Projelerinin ayrıntılı konuşulacağını belirten Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, söz konusu gündem maddelerinin Yönetim Kurulu olarak değerlendirileceğini ve uygun bulunması halinde karara bağlanacağını ifade etti.
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 97. Yönetim Kurulu Toplantısı, Denizli, Aydın ve Muğla Valililerinin katılımı ile Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleşti.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Esengül Civelek’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Valisi Hasan Karahan,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

 

Vali Civelek, öncelikle Valiler Kararnamesi ile görev yerleri değişen Aydın eski Valisi Ömer Faruk Koçak, Denizli eski Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Muğla eski Valisi Amir Çiçek’e, hem görev yaptıkları illere hem de GEKA’ya sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Bunun yanında GEKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin dönüşümlü olarak senede bir defa değiştiğine de vurgu yapan Vali Civelek, dönem başkanlığı görevinin Muğla Valiliği’nden Aydın Valiliği’ne geçtiğini belirtti. Bu nedenle söz konusu görevini Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e devrettiğini ifade eden Vali Civelek, Vali Köşger’e yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca, şu an Denizli Valisi olarak görev yapan Hasan Karahan’a da yeni görevlerinde başarılar dileyen Muğla Valisi Civelek, sözü yeni GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e verdi.

 

Vali Köşger sözlerine Muğla Valisi Esengül Civelek’e teşekkür edip, kendisine ve Denizli Valisi Hasan Karahan’a yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek başladı.

 

 

Toplantının gündem maddelerini aktaran ve Ajansın çalışmalarından bahseden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger; kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla Ajansın yürüttüğü Teknik Destek Programı kapsamında Mart-Nisan ve Mayıs-Haziran dönemlerinde toplam 37 adet proje başvurusunun başarılı olarak ilan edildiğini belirtti. Vali Köşger önümüzdeki dönemlerde de bölgedeki tüm kurumların Teknik Destek Programından yaralanmasını beklediklerini söyledi.

 

Vali Köşger Ajansın bölge yatırım geliştirme konusunda birçok faaliyeti olduğunu belirterek, Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarını yakından inceleyeceklerini ifade etti. Vali Köşger ayrıca yurtiçi fuar talepleri ve katılım sağlanabilecek yurtdışı fuarlarının değerlendirileceğini söyledi. Son olarak da Ajans Güdümlü Projelerinin ayrıntılı konuşulacağını belirten Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, söz konusu gündem maddelerinin Yönetim Kurulu olarak değerlendirileceğini ve uygun bulunması halinde karara bağlanacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.