GEKA’den Eğitime Önemli Destek

EĞİTİM 11.02.2020 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

GEKA’den Eğitime Önemli Destek

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Teknik Destek” protokolü Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı tören ile imzalandı.    Protokol, Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan tarafından imzalandı. ‘Güçlü öğretmen, güçlü gelecek’ vizyonuyla, Denizli’de görev yapan öğretmenlerin ihtiyaçları doğrultusunda daha kaliteli eğitim vermek adına geliştirilen Teknik Destek Projeleri ile eğitim kalitesinin artırılması hedefleniyor.     GEKA tarafından, “Güney Ege Bölge Planı” vizyonu çerçevesinde bölgedeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kasım-Aralık döneminde yapılan başvurunun değerlendirme süreci tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İlimizden başvurusu yapılan toplamda 7 adet proje 210 bin  TL destekle GEKA destekleriyle hayata geçirileceği kaydedildi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Teknik Destek” protokolü Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı tören ile imzalandı. 

 

Protokol, Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan tarafından imzalandı. ‘Güçlü öğretmen, güçlü gelecek’ vizyonuyla, Denizli’de görev yapan öğretmenlerin ihtiyaçları doğrultusunda daha kaliteli eğitim vermek adına geliştirilen Teknik Destek Projeleri ile eğitim kalitesinin artırılması hedefleniyor.

 

 

GEKA tarafından, “Güney Ege Bölge Planı” vizyonu çerçevesinde bölgedeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kasım-Aralık döneminde yapılan başvurunun değerlendirme süreci tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak İlimizden başvurusu yapılan toplamda 7 adet proje 210 bin  TL destekle GEKA destekleriyle hayata geçirileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.