Geka Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli'de Gerçekleşti

DENİZLİ 28.11.2017 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Geka Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli'de Gerçekleşti

Güney Ege Kalkınma Ajansı 101. Yönetim Kurulu, son dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren gündem maddelerini değerlendirmek ve yeni yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Valilik de toplandı.     GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.     Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger toplantı öncesi yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bölge illerinin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşan, bölgemizin kalkınmasına yönelik çalışan ve bu doğrultuda önemli kararlara imza atan Yönetim Kurulumuzun 101. toplantısını gerçekleştirmek üzere Denizli’de toplanmış bulunmaktayız. Bugün, Ajansımızın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirirken aynı zamanda önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve etkinlikleri de görüşerek karara bağlayacağız. Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla Ajansın yürüttüğü 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında şu ana kadar 68 adet proje başvurusu başarılı olarak ilan edilmiştir. Önümüzdeki dönemlerde Bölgemizde daha fazla kurumun bu destek programımızdan yararlanmasını bekliyoruz.Ajansımızın Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarına yakından bakacağız.  Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerimizdeki gerçekleşmeleri ve 2018 yılı planlarımızı gözden geçireceğiz.     Ayrıca toplantımızda işbirliği taleplerini değerlendirerek, Bölgemizin turizm tanıtımı konusunda yapılan ve yapılabilecek faaliyetleri görüşeceğiz. Son olarak da Ajansımızın önümüzdeki dönem bölgemizin kalkınması için ilan edeceği Mali Destek Programlarının içeriği ve kapsamını istişare edeceğiz. Söz konusu gündem maddelerini Yönetim Kurulunca görüşüp, değerlendirip uygun bulunması halinde karara bağlayacağız.     Siz saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerimize, teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; toplantımızda alacağımız kararların Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım.”            

Güney Ege Kalkınma Ajansı 101. Yönetim Kurulu, son dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren gündem maddelerini değerlendirmek ve yeni yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Valilik de toplandı.

 

 

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger toplantı öncesi yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bölge illerinin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşan, bölgemizin kalkınmasına yönelik çalışan ve bu doğrultuda önemli kararlara imza atan Yönetim Kurulumuzun 101. toplantısını gerçekleştirmek üzere Denizli’de toplanmış bulunmaktayız. Bugün, Ajansımızın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirirken aynı zamanda önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve etkinlikleri de görüşerek karara bağlayacağız. Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla Ajansın yürüttüğü 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında şu ana kadar 68 adet proje başvurusu başarılı olarak ilan edilmiştir. Önümüzdeki dönemlerde Bölgemizde daha fazla kurumun bu destek programımızdan yararlanmasını bekliyoruz.Ajansımızın Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarına yakından bakacağız.  Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerimizdeki gerçekleşmeleri ve 2018 yılı planlarımızı gözden geçireceğiz.

 

 

Ayrıca toplantımızda işbirliği taleplerini değerlendirerek, Bölgemizin turizm tanıtımı konusunda yapılan ve yapılabilecek faaliyetleri görüşeceğiz. Son olarak da Ajansımızın önümüzdeki dönem bölgemizin kalkınması için ilan edeceği Mali Destek Programlarının içeriği ve kapsamını istişare edeceğiz. Söz konusu gündem maddelerini Yönetim Kurulunca görüşüp, değerlendirip uygun bulunması halinde karara bağlayacağız.

 

 

Siz saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerimize, teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; toplantımızda alacağımız kararların Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım.”  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.