Geleceği Bilimle Dokuyanlara Denizli Sanayicisinden Destek

EĞİTİM 17.10.2018 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Geleceği Bilimle Dokuyanlara Denizli Sanayicisinden Destek

Pamukkale Üniversitesi’nde 4-6 Ekim tarihleri arasında 13.’sü gerçekleştirilen “21. Yüzyıl Becerileri Ve Öğretmen Yeterlikleri”, “Endüstri 4.0 ve Geleceğin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi” ve “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Fen ve Matematik Eğitimi” gibi konuların ele alındığı Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.   Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 13. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin düzenlenmesinde destek sağlayan işadamları ve görev alan personelle değerlendirme toplantısı yapıldı. Kampüs içerisindeki toplantıya Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, kongreye destek sağlayan işadamları Mehmet Tosunoğlu, Nihat Kömürcüoğlu, Hasan Tekin Ada, Sinan Kayalar ve eşi Sibel Kayalar ile akademisyenler katıldı.   Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 500’ün üzerinde araştırmacının katıldığı kongrede toplamda 430 bildiri sunumu yapıldığı açıklandı.

Pamukkale Üniversitesi’nde 4-6 Ekim tarihleri arasında 13.’sü gerçekleştirilen “21. Yüzyıl Becerileri Ve Öğretmen Yeterlikleri”, “Endüstri 4.0 ve Geleceğin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi” ve “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Fen ve Matematik Eğitimi” gibi konuların ele alındığı Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 13. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin düzenlenmesinde destek sağlayan işadamları ve görev alan personelle değerlendirme toplantısı yapıldı. Kampüs içerisindeki toplantıya Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, kongreye destek sağlayan işadamları Mehmet Tosunoğlu, Nihat Kömürcüoğlu, Hasan Tekin Ada, Sinan Kayalar ve eşi Sibel Kayalar ile akademisyenler katıldı.

 

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 500’ün üzerinde araştırmacının katıldığı kongrede toplamda 430 bildiri sunumu yapıldığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.