Geleceğin Bilim İnsanları Burada Yetişiyor

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 13.01.2020 - 23:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Geleceğin Bilim İnsanları Burada Yetişiyor

Merkezefendi Belediyesi, eğitime ve bilime katkı sağlamaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, Robotik Kodlama Akademisi’nde eğitim gören öğrencilere eğitim bursu sunuyor.   Proje dahilinde Havva-Süleyman Yağlıca Ortaokulu’nda robotik kodlama eğitimi alan 5. ve 6. sınıftaki 38 öğrenciye aylık burs bankamatikleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından verildi. Başkan Doğan, “Geleceğin bilim insanlarını Merkezefendi’de yetiştiriyoruz. Robotik Kodlama sınıflarını okullarımızda kurmaya başlayacağız. Merkezefendi Belediyesi için eğitim çok önemli. Bu ülkenin aydınlanmasını sizler sağlayacaksınız. Robotik kodlama, sizlerin hayatını ilerleyen dönemde kolaylaştıracak. Başarılı olacağınıza inandığımız için bu sınıflarımızı teker teker kuracağız. Merkezefendi’de yaşayan her çocuğumuz eşit sağlık ve eğitim imkanına sahip olacak. Bilim ve teknoloji alanında başarılı olan öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecek” dedi. Daha sonra Başkan Doğan, robotik kodlama sınıflarında öğrencilerin tasarlayıp ürettiği park sensörlü robotları, akıllı kavşakları, android yazılımları inceledi. Başkan Doğan, öğrencilere başarılar diledi.        

Merkezefendi Belediyesi, eğitime ve bilime katkı sağlamaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, Robotik Kodlama Akademisi’nde eğitim gören öğrencilere eğitim bursu sunuyor.

 

Proje dahilinde Havva-Süleyman Yağlıca Ortaokulu’nda robotik kodlama eğitimi alan 5. ve 6. sınıftaki 38 öğrenciye aylık burs bankamatikleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından verildi. Başkan Doğan, “Geleceğin bilim insanlarını Merkezefendi’de yetiştiriyoruz. Robotik Kodlama sınıflarını okullarımızda kurmaya başlayacağız. Merkezefendi Belediyesi için eğitim çok önemli. Bu ülkenin aydınlanmasını sizler sağlayacaksınız. Robotik kodlama, sizlerin hayatını ilerleyen dönemde kolaylaştıracak. Başarılı olacağınıza inandığımız için bu sınıflarımızı teker teker kuracağız. Merkezefendi’de yaşayan her çocuğumuz eşit sağlık ve eğitim imkanına sahip olacak. Bilim ve teknoloji alanında başarılı olan öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecek” dedi. Daha sonra Başkan Doğan, robotik kodlama sınıflarında öğrencilerin tasarlayıp ürettiği park sensörlü robotları, akıllı kavşakları, android yazılımları inceledi. Başkan Doğan, öğrencilere başarılar diledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.