Geleceğin Çocuk Gelişimcileri Acıpayam MYO'da

EĞİTİM 24.12.2019 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Geleceğin Çocuk Gelişimcileri Acıpayam MYO'da

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulunu (Acıpayam MYO) ziyaret ederek Çocuk Gelişimi Programı hakkında öğretim elemanlardan bilgi aldı.   Geleceğin çocuk gelişimcileri, öğretmenleri Duygu Kurhan ile Bayram Taş ve alan şefi Ayşe Çalışkan öncülüğünde Acıpayam MYO kütüphanesinde, çocuk gelişimi konusunda yazılmış basılı kaynakları inceleyip, çocuk gelişimi ile ilgili uygulamalı eğitim yapılan salonları gezdiler. Ziyaret sırasında, Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Nisan Cansu Ertan, öğrencilere Acıpayam MYO, Çocuk Gelişimi Programı ve meslekle ilgili bilgiler verdi.  Öğrenciler, mesleğe dair merak ettiği konuları öğretim elemanlarına sorarken ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.      

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulunu (Acıpayam MYO) ziyaret ederek Çocuk Gelişimi Programı hakkında öğretim elemanlardan bilgi aldı.

 

Geleceğin çocuk gelişimcileri, öğretmenleri Duygu Kurhan ile Bayram Taş ve alan şefi Ayşe Çalışkan öncülüğünde Acıpayam MYO kütüphanesinde, çocuk gelişimi konusunda yazılmış basılı kaynakları inceleyip, çocuk gelişimi ile ilgili uygulamalı eğitim yapılan salonları gezdiler. Ziyaret sırasında, Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Nisan Cansu Ertan, öğrencilere Acıpayam MYO, Çocuk Gelişimi Programı ve meslekle ilgili bilgiler verdi.  Öğrenciler, mesleğe dair merak ettiği konuları öğretim elemanlarına sorarken ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.