Gelinim Mutfakta'ya Denizli'den Gelin Kaynana

YAŞAM 09.10.2018 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gelinim Mutfakta'ya Denizli'den Gelin Kaynana

Hafta içi hergün Kanal D Televizyonunda gündüz kuşağında yer alan sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı ve hanımların büyük merakla takip ettiği yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya bu hafta Denizli'den gelin kaynana katıldı.   Yarışmanın ilk gününde Gelin Emel Güzelli ve kaynana Ergül Güzelli programın sunucusu Fatih Ürek ve yarışmacılara Denizli Horozu heykeli ile çeşitli hediyeler getirdi.       Emel’in kaynanası Ergül kendisi hakkındaki konuşurken; "Denizli’den katıldım. İki torunum var, Ve iddialı bir şekilde bilezikleri almaya geldim diyerek kısaca kendini tanıttı. Şimdi bu iddiayı hafta içinde hep birlikte göreceğiz ve değerlendireceğiz." dedi.     Gelinler haftanın ilk gününde "Köfteli Karnıyarık" yemeği yaptı.     Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 17 puan ile Ezgi oldu. Günün en düşük puanını ise 8 puan ile Emel aldı.     GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?   Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.   GELİNİM MUTFAKTA KONUSU?   Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 12:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine bir çeyrek altın, haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.  

Hafta içi hergün Kanal D Televizyonunda gündüz kuşağında yer alan sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı ve hanımların büyük merakla takip ettiği yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya bu hafta Denizli'den gelin kaynana katıldı.

 

Yarışmanın ilk gününde Gelin Emel Güzelli ve kaynana Ergül Güzelli programın sunucusu Fatih Ürek ve yarışmacılara Denizli Horozu heykeli ile çeşitli hediyeler getirdi.

 

 

 

Emel’in kaynanası Ergül kendisi hakkındaki konuşurken; "Denizli’den katıldım. İki torunum var, Ve iddialı bir şekilde bilezikleri almaya geldim diyerek kısaca kendini tanıttı. Şimdi bu iddiayı hafta içinde hep birlikte göreceğiz ve değerlendireceğiz." dedi.

 

 

Gelinler haftanın ilk gününde "Köfteli Karnıyarık" yemeği yaptı.

 

 

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 17 puan ile Ezgi oldu. Günün en düşük puanını ise 8 puan ile Emel aldı.

 

 

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

 

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.

 

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU?

 

Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 12:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine bir çeyrek altın, haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.