Genç adam hayatını kaybetti

YAŞAM 18.11.2020 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç adam hayatını kaybetti

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde ikamet eden 59 yaşındaki Metin Kemahlı yüksek tansiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Evli ve 1 çocuk babası Metin Kemahlı, uzun süredir tansiyon hastalığı olmasına rağmen iddiaya göre ilaçlarını düzenli olarak kullanmadı. Bir hafta önce Çivril Devlet Hastanesi’ne gittiğinde yüksek tansiyonu olduğunu öğrenen Kemahlı, Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.   Tarımsal ürün alıp satımı ile uğraşan Kemahlı, tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde bugün hayatını kaybetti. Kemahlı’nın ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.   Metin Kemahlı’nın cenazesinin bugün Çivril’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde ikamet eden 59 yaşındaki Metin Kemahlı yüksek tansiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Evli ve 1 çocuk babası Metin Kemahlı, uzun süredir tansiyon hastalığı olmasına rağmen iddiaya göre ilaçlarını düzenli olarak kullanmadı. Bir hafta önce Çivril Devlet Hastanesi’ne gittiğinde yüksek tansiyonu olduğunu öğrenen Kemahlı, Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.

 

Tarımsal ürün alıp satımı ile uğraşan Kemahlı, tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde bugün hayatını kaybetti. Kemahlı’nın ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Metin Kemahlı’nın cenazesinin bugün Çivril’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.