Genç adam iki yıl hayata tutunabildi

YAŞAM 07.02.2021 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Genç adam iki yıl hayata tutunabildi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde iki yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan genç adam hayatını kaybetti.   Çivril’de işinden çıktıktan sonra Balçıkhisar mahallesindeki evine giderken kaza yapan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Özgür Efe isimli genç adam, dün gece hayatını kaybetti.   Çivril Çarşı caminin bahçesindeki çay ocağında çalışan ve akşam saatlerinde iş çıkışı motosikleti ile eve giderken Balıkçıhisar Mahallesi’nde önünde seyir halindeki traktörden sarkan zincire çarpan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özgür Efe (36) ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İki yıldır yoğun bakımda tedavisi süren Özgür Efe dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.    Çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip olan Özgür Efe’nin ölümü yakınları ve arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Özgür Efe evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde iki yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan genç adam hayatını kaybetti.

 

Çivril’de işinden çıktıktan sonra Balçıkhisar mahallesindeki evine giderken kaza yapan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Özgür Efe isimli genç adam, dün gece hayatını kaybetti.

 

Çivril Çarşı caminin bahçesindeki çay ocağında çalışan ve akşam saatlerinde iş çıkışı motosikleti ile eve giderken Balıkçıhisar Mahallesi’nde önünde seyir halindeki traktörden sarkan zincire çarpan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özgür Efe (36) ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İki yıldır yoğun bakımda tedavisi süren Özgür Efe dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. 

 

Çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip olan Özgür Efe’nin ölümü yakınları ve arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Özgür Efe evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.