Genç Atletler Beyaz Cennet’te Buluştu

SPOR 05.12.2016 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Atletler Beyaz Cennet’te Buluştu

Genç Atletler Beyaz Cennet’te Buluştu / denizli haber / denizli 20 haber

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Kros Ligi 2. kademe yarışları Ege Bölgesi elemeleri Pamukkale’de yapıldı.   Atletizmde Türkiye’nin pilot illeri arasında yer alan Denizli; 03 Aralık 2016 Cumartesi günü kros heyecanına ev sahipliği yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, 12 ilden 210 sporcunun katıldığı yarışlar Pamukkale Kros Parkurunda yapıldı.   12 İL KOŞTU Kros Ligi 2. Kademe Ege Bölgesi yarışlarına Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Burdur, Isparta, Uşak, Antalya, Kütahya ve Balıkesir illerinden sporcular katıldı. Kategorilerine göre 1500, 2000 ve 3000 metre koşan atletlerin heyecanına, Atletizm Federasyonu As Başkanı Ali Aksu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da katılarak ortak oldu.   MADALYALAR SAHİBİNİ BULDU Dünyaca ünlü Pamukkale Travertenlerinin eteklerinde gerçekleşen kros yarışları, katılanlara sporun birleştiriciliği ve doğanın güzelliklerini bir arada sundu. Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye girenler kupa ve madalyalar ile ödüllendirildi. Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleşen 2. Kademe yarışlarında ilk üçe giren takımlar finallere gitmeye hak kazandı. Finaller 18 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep’te koşulacak.    
Genç Atletler Beyaz Cennet’te Buluştu / denizli haber / denizli 20 haber

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Kros Ligi 2. kademe yarışları Ege Bölgesi elemeleri Pamukkale’de yapıldı.

 

Atletizmde Türkiye’nin pilot illeri arasında yer alan Denizli; 03 Aralık 2016 Cumartesi günü kros heyecanına ev sahipliği yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, 12 ilden 210 sporcunun katıldığı yarışlar Pamukkale Kros Parkurunda yapıldı.

 

12 İL KOŞTU

Kros Ligi 2. Kademe Ege Bölgesi yarışlarına Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Burdur, Isparta, Uşak, Antalya, Kütahya ve Balıkesir illerinden sporcular katıldı. Kategorilerine göre 1500, 2000 ve 3000 metre koşan atletlerin heyecanına, Atletizm Federasyonu As Başkanı Ali Aksu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da katılarak ortak oldu.

 

MADALYALAR SAHİBİNİ BULDU

Dünyaca ünlü Pamukkale Travertenlerinin eteklerinde gerçekleşen kros yarışları, katılanlara sporun birleştiriciliği ve doğanın güzelliklerini bir arada sundu. Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye girenler kupa ve madalyalar ile ödüllendirildi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleşen 2. Kademe yarışlarında ilk üçe giren takımlar finallere gitmeye hak kazandı. Finaller 18 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep’te koşulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.