Genç Avukat hayatını kaybetti...

YAŞAM 12.10.2018 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç Avukat hayatını kaybetti...

Denizlili Avukat Ahmet Özcan hayatını kaybetti.   Bir süredir kanser tedavisi gören Denizli Barosuna kayıtlı avukat Ahmet Özcan 41 yaşında hayatını kaybetti.Özcan için Denizli Barosu önünde anma programı düzenlendi. Yapılan anma törenine Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Barosu Başkanı Başsavcılar, avukatlar ve Adliye çalışanları katıldı.     Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan burada kısa bir konuşma yaptı.İlhan, Özcan’ın çok değerli bir arkadaşları olduğunu, ani ölümünün kendilerini yasa boğduğunu  söyledi.   Avukat Ahmet Özcan daha sonra Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı'nda defnedildi.   Özcan evli 2 çocuk babasıydı.  

Denizlili Avukat Ahmet Özcan hayatını kaybetti.

 

Bir süredir kanser tedavisi gören Denizli Barosuna kayıtlı avukat Ahmet Özcan 41 yaşında hayatını kaybetti.Özcan için Denizli Barosu önünde anma programı düzenlendi.

Yapılan anma törenine Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Barosu Başkanı Başsavcılar, avukatlar ve Adliye çalışanları katıldı.

 

 

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan burada kısa bir konuşma yaptı.İlhan, Özcan’ın çok değerli bir arkadaşları olduğunu, ani ölümünün kendilerini yasa boğduğunu  söyledi.

 

Avukat Ahmet Özcan daha sonra Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı'nda defnedildi.  

Özcan evli 2 çocuk babasıydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.