Genç Beyinlerden İbanoğlu'nu Ziyaret

SPOR 24.02.2017 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Beyinlerden İbanoğlu'nu Ziyaret

Satranç Türkiye Şampiyonasında derece yapan ve milli takım havuzuna katılmayı başaran Denizlili Satrançcılar, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

21-27 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Satranç Türkiye Şampiyonasına Denizli’den küçükler ve yıldızlar kategorisinde 98 sporcu katılmıştı. Denizlili sporculardan 17 Yaş Yıldızlar Genel klasmanda Batuhan Özen Türkiye Şampiyonu, Yıldız Kızlar kategorisinde ise Poyraz Dursun Türkiye ikincisi olmayı başardı. 14 yaş kızlarda İlayda Kaygısız ile 11 yaş kızlarda Gülenay Aydın bronz madalya ile Türkiye üçüncüsü oldu. SATRANÇ MİLLİ TAKIM HAVUZUNA 10 DENİZLİ'Lİ Türkiye Satranç Şampiyonasında ayrıca milli takım havuzuna girebilmenin yarışı yaşandı. Derece yapan sporcuların dışında toplamda 10 Denizlili sporcu, milli takım havuzuna girmeyi başardı. ŞAMPİYONLARIN HEDEFİ MİLLİ BAŞARILAR Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ile birlikte milli takım havuzuna girmeyi başaran sporcular ve aileleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu olan Batuhan Özen, çok çalışarak Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndüklerini, hedeflerinin milli takım formasıyla önemli dereceler elde etmek olduğunu söyledi. Şampiyonada hakem olarak görevli olan Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, Denizlili sporcuların satranç etik kurallarına saygılı ve spor kültürünü almış bireyler olarak dikkat çektiğini söyledi. İBANOĞLU ‘SATRANÇ AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR Milli takıma girmeyi başaran sporcuları kutlayan ve bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; satrancın Denizli’de her geçen büyüyen bir aile olduğunu söyledi. Satrancın çocukların gelişimine çok önemli katkılar yaptığını belirten İbanoğlu; satranç ile çok yönlü düşünebilen, sorgulayan ve özgüveni yüksek bireyler yetiştiğini söyledi. İbanoğlu, Satranç Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz başta olmak üzere fedakarca çocuklarına destek olan ailelere ve spor kulüplerine teşekkür etti.  
Satranç Türkiye Şampiyonasında derece yapan ve milli takım havuzuna katılmayı başaran Denizlili Satrançcılar, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

21-27 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Satranç Türkiye Şampiyonasına Denizli’den küçükler ve yıldızlar kategorisinde 98 sporcu katılmıştı. Denizlili sporculardan 17 Yaş Yıldızlar Genel klasmanda Batuhan Özen Türkiye Şampiyonu, Yıldız Kızlar kategorisinde ise Poyraz Dursun Türkiye ikincisi olmayı başardı. 14 yaş kızlarda İlayda Kaygısız ile 11 yaş kızlarda Gülenay Aydın bronz madalya ile Türkiye üçüncüsü oldu.

SATRANÇ MİLLİ TAKIM HAVUZUNA 10 DENİZLİ'Lİ

Türkiye Satranç Şampiyonasında ayrıca milli takım havuzuna girebilmenin yarışı yaşandı. Derece yapan sporcuların dışında toplamda 10 Denizlili sporcu, milli takım havuzuna girmeyi başardı.

ŞAMPİYONLARIN HEDEFİ MİLLİ BAŞARILAR

Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ile birlikte milli takım havuzuna girmeyi başaran sporcular ve aileleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu olan Batuhan Özen, çok çalışarak Türkiye Şampiyonasından başarıyla döndüklerini, hedeflerinin milli takım formasıyla önemli dereceler elde etmek olduğunu söyledi.

Şampiyonada hakem olarak görevli olan Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, Denizlili sporcuların satranç etik kurallarına saygılı ve spor kültürünü almış bireyler olarak dikkat çektiğini söyledi.

İBANOĞLU ‘SATRANÇ AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Milli takıma girmeyi başaran sporcuları kutlayan ve bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; satrancın Denizli’de her geçen büyüyen bir aile olduğunu söyledi. Satrancın çocukların gelişimine çok önemli katkılar yaptığını belirten İbanoğlu; satranç ile çok yönlü düşünebilen, sorgulayan ve özgüveni yüksek bireyler yetiştiğini söyledi. İbanoğlu, Satranç Federasyon İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz başta olmak üzere fedakarca çocuklarına destek olan ailelere ve spor kulüplerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.