Genç İmam Hatip Kalbine Yenik Düştü

DENİZLİ 10.02.2019 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç İmam Hatip Kalbine Yenik Düştü

Denizli Merkezefendi Müftülüğü’ne bağlı Hacı Ebubekir Cami İmam Hatibi Haydar Kavsara, genç yaşta hayatını kaybetti.   1970 Çivril doğumlu İmam Hatip Haydar Kavsara’nın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Kavsara önceki günlerde Pamukkale Üniversitesi’nde muayene için gittiğini, ardından evine geldiği öğrenildi. Dün akşam saatlerinde aniden nefes darlığı ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırılan Kavsara, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan, Haydar Kavsara hocanın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.   3 erkek ve bir kız çocuğu babası olan Haydar Kavsara (49) bugün toprağa verilecek. Kavsara’nın cenazesi bugün (Pazar) Asri Mezarlık Cami’sinde kılınacak öğle namazının ardından, Çakmak Mezarlığı’nda defnedilecek.   DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak merhum Haydar Kavsara hocaya Allah’tan rahmet ailesine ve dostlarına Allah’tan sabır ve başsağlığı dileriz.

Denizli Merkezefendi Müftülüğü’ne bağlı Hacı Ebubekir Cami İmam Hatibi Haydar Kavsara, genç yaşta hayatını kaybetti.

 

1970 Çivril doğumlu İmam Hatip Haydar Kavsara’nın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Kavsara önceki günlerde Pamukkale Üniversitesi’nde muayene için gittiğini, ardından evine geldiği öğrenildi. Dün akşam saatlerinde aniden nefes darlığı ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne kaldırılan Kavsara, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan, Haydar Kavsara hocanın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

3 erkek ve bir kız çocuğu babası olan Haydar Kavsara (49) bugün toprağa verilecek. Kavsara’nın cenazesi bugün (Pazar) Asri Mezarlık Cami’sinde kılınacak öğle namazının ardından, Çakmak Mezarlığı’nda defnedilecek.

 

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak merhum Haydar Kavsara hocaya Allah’tan rahmet ailesine ve dostlarına Allah’tan sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.