Genç işletme müdürü kalbine yenik düştü

DENİZLİ 09.07.2019 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç işletme müdürü kalbine yenik düştü

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden bir mermer fabrikasında işletme müdürlüğü yapan genç adam kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Başkarcı Mahallesi’nde ikamet eden ve bir mermer fabrikasında işletme müdürlüğü yapan Mustafa Çömlek, (40) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İddialara göre bu sabaha karşı ağrısı olduğunu söyleyerek hastaneye gitmek istediğini söyleyen Mustafa Çömlek, eşinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi teşhisi konulan Çömlek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çömlek’in evli ve biri erkek diğeri kız iki çocuğu olduğu belirtildi.   Mustafa Çömlek’in cenazesi bugün mahalle camisinde kılınacak ikindi namazının ardından Kadılar Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden bir mermer fabrikasında işletme müdürlüğü yapan genç adam kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Başkarcı Mahallesi’nde ikamet eden ve bir mermer fabrikasında işletme müdürlüğü yapan Mustafa Çömlek, (40) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İddialara göre bu sabaha karşı ağrısı olduğunu söyleyerek hastaneye gitmek istediğini söyleyen Mustafa Çömlek, eşinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi teşhisi konulan Çömlek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çömlek’in evli ve biri erkek diğeri kız iki çocuğu olduğu belirtildi.

 

Mustafa Çömlek’in cenazesi bugün mahalle camisinde kılınacak ikindi namazının ardından Kadılar Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.