Genç kızdan bir haftadır haber yok

YAŞAM 04.01.2017 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç kızdan bir haftadır haber yok

Denizli'de bir hafta önce evden habersizce ayrılan 16 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor.

Denizli'de 16 yaşındaki genç kız bir hafta önce haber vermeden evden ayrıldı. Genç kızdan 29 Aralık'tan bu yana haber alınamadığı belirtildi. Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Korucuk mahallesinde oturduğu belirtilen 16 yaşındaki Gonca Ç.'nin 29 Aralık'tan bugüne kayıp olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre 1 hafta önce evinden ayrılan 16 yaşındaki Gonca Ç.'den henüz haber alınamadı. Ailesinin perişan olduğu belirtilen genç kızın, daha önce de bir kaç kez evden kaçtığı belirtildi. Gonca Ç.'nin abisi, kardeşinin bir an önce eve dönmesini istedi. Abisi Deniz, 16 yaşındaki kızı görenlerin insaniyet namına 05078438211 telefona haber vermelerini istedi. 
Denizli'de bir hafta önce evden habersizce ayrılan 16 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor.

Denizli'de 16 yaşındaki genç kız bir hafta önce haber vermeden evden ayrıldı. Genç kızdan 29 Aralık'tan bu yana haber alınamadığı belirtildi.


Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Korucuk mahallesinde oturduğu belirtilen 16 yaşındaki Gonca Ç.'nin 29 Aralık'tan bugüne kayıp olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre 1 hafta önce evinden ayrılan 16 yaşındaki Gonca Ç.'den henüz haber alınamadı. Ailesinin perişan olduğu belirtilen genç kızın, daha önce de bir kaç kez evden kaçtığı belirtildi. Gonca Ç.'nin abisi, kardeşinin bir an önce eve dönmesini istedi. Abisi Deniz, 16 yaşındaki kızı görenlerin insaniyet namına 05078438211 telefona haber vermelerini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.