Genç Kızılay şehri şenlendirdi gönül aldı

DENİZLİ 26.05.2020 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç Kızılay şehri şenlendirdi gönül aldı

Denizli Genç Kızılay, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde anlamlı bir etkinliğe imza tarak “Hayat bayram olsa” şarkısı ile şehrin sokaklarını renklendirdi. Hediyeler verdi.   Ramazan ayında önemli sosyal projelere imza atan Denizli Genç Kızılay, Bayramın ilk günü Lise Caddesinden Saltağa, Kıbrıs şehitler caddesinden  Çınara kadar gerçekleştirdiği yürüyüşle tüm Denizli halkının bayramlarını kutladı. Meska’da yaşayan çocuklara da şeker ikram etti. Yürüyüş esnasında herkesin çok sevdiği “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde yürüyen gençler, yanlarında getirdikleri şekerleri çocuklara, simitleri de evlerinden kendilerini izleyen yaşlılarımıza hediye ederek bayramlarını kutladı.     SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Emeği geçen bütün personele teşekkür eden Türk Kızılay’ı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Türk Kızılay’ı Denizli Şubesi olarak normal zamanlarda olduğu gibi gerek kan alma birimimiz, gerekse de diğer birimlerimiz ile ramazan ayında da yoğun bir mesai harcadık. En az bizim kadar yoğun çalışan Genç Kızılay’daki kardeşlerimiz Ramazan bayramın ilk gününde çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindirmek amacıyla böylesine güzel bir etkinliğe imza attı. Aldığımız tepkiler çok güzel. Çocuklarımızın ve yaşlılarımızın yüzlerindeki gülümseme her şeye bedeldir. Bu süreçte bize destek veren gönüllü kan bağışlarımız olmak üzere bağışlarıyla bizleri hayırların gerçekleştirmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kan alma biriminde çalışan arkadaşlarımız da cansiperane çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.     VATANDAŞLAR BALKONDAN EŞLİK ETTİ Denizli Genç Kızılay Başkanın Canan Aslanboğa da açıklamasında, “Yaklaşık 30 gencimiz ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Meska da çocuklara şeker dağıttık. O gün yaşlılarımız dışarıda olduğu için onlara da kolonya ikram ettik. Bizim kadar herkesin mutlu oldu. Söylediğimiz şarkıya balkonlara çıkan vatandaşlarımız da eşlik etti. Güzel bir etkinlik oldu. Gelecek bayramlarda da bu etkinliği tekrar etmeyi düşünüyoruz. Bizlere destek veren Kızılay Şube Başkanımız Adem Salih Deniz’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.  

Denizli Genç Kızılay, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde anlamlı bir etkinliğe imza tarak “Hayat bayram olsa” şarkısı ile şehrin sokaklarını renklendirdi. Hediyeler verdi.

 

Ramazan ayında önemli sosyal projelere imza atan Denizli Genç Kızılay, Bayramın ilk günü Lise Caddesinden Saltağa, Kıbrıs şehitler caddesinden  Çınara kadar gerçekleştirdiği yürüyüşle tüm Denizli halkının bayramlarını kutladı. Meska’da yaşayan çocuklara da şeker ikram etti. Yürüyüş esnasında herkesin çok sevdiği “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde yürüyen gençler, yanlarında getirdikleri şekerleri çocuklara, simitleri de evlerinden kendilerini izleyen yaşlılarımıza hediye ederek bayramlarını kutladı.

 

 

SEVİNÇLERİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Emeği geçen bütün personele teşekkür eden Türk Kızılay’ı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Türk Kızılay’ı Denizli Şubesi olarak normal zamanlarda olduğu gibi gerek kan alma birimimiz, gerekse de diğer birimlerimiz ile ramazan ayında da yoğun bir mesai harcadık. En az bizim kadar yoğun çalışan Genç Kızılay’daki kardeşlerimiz Ramazan bayramın ilk gününde çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindirmek amacıyla böylesine güzel bir etkinliğe imza attı. Aldığımız tepkiler çok güzel. Çocuklarımızın ve yaşlılarımızın yüzlerindeki gülümseme her şeye bedeldir. Bu süreçte bize destek veren gönüllü kan bağışlarımız olmak üzere bağışlarıyla bizleri hayırların gerçekleştirmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kan alma biriminde çalışan arkadaşlarımız da cansiperane çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

VATANDAŞLAR BALKONDAN EŞLİK ETTİ

Denizli Genç Kızılay Başkanın Canan Aslanboğa da açıklamasında, “Yaklaşık 30 gencimiz ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Meska da çocuklara şeker dağıttık. O gün yaşlılarımız dışarıda olduğu için onlara da kolonya ikram ettik. Bizim kadar herkesin mutlu oldu. Söylediğimiz şarkıya balkonlara çıkan vatandaşlarımız da eşlik etti. Güzel bir etkinlik oldu. Gelecek bayramlarda da bu etkinliği tekrar etmeyi düşünüyoruz. Bizlere destek veren Kızılay Şube Başkanımız Adem Salih Deniz’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.