Genç kızları taciz eden şahıs tuvalette yakalandı

DENİZLİ 17.04.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç kızları taciz eden şahıs tuvalette yakalandı

Denizli Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda ATM’lerin bulunduğu bölgede genç bir kızı taciz etmeye çalışan şahıs ekipler tarafından yakalandı.   Olay; dün saat 16.00 sularında Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda meydana geldi. ATM’ler bölgesinde genç bir kızı taciz ettiği iddiası ile B.A isimli şahsı nokta görevi yapan polise, genç kızın şikayet etmesiyle birlikte hareketli anlar yaşandı.   Şikayet edildiğini fark eden B.A. bölgeden uzaklaşmak için harekete geçti. Polisin çevredeki vatandaşlardan yardım istemesi üzerine şahıs yönünü değiştirerek çıkmaz sokağa girdi. Yakalanacağını anlayan şahıs daha sonra bir iş hanının içerisine girerek iş hanı tuvaletine kendisini kilitledi.   Ekiplerin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polisin sevk edildiği olayda, zanlı girdiği tuvaletten çıkmamak için direndi. Ekiplerin uzun uğraşı sonrası girdiği yerden çıkarılan B.A. olayın meydana geldiği Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na getirildi. Olay yerine getirildiğinde bir başka genç kızda şahsın kendisini taciz ettiğini iddia etti.   Çevredeki vatandaşların tepki gösterdiği olayda şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: (denizlihaber.com)

Denizli Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda ATM’lerin bulunduğu bölgede genç bir kızı taciz etmeye çalışan şahıs ekipler tarafından yakalandı.

 

Olay; dün saat 16.00 sularında Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda meydana geldi. ATM’ler bölgesinde genç bir kızı taciz ettiği iddiası ile B.A isimli şahsı nokta görevi yapan polise, genç kızın şikayet etmesiyle birlikte hareketli anlar yaşandı.

 

Şikayet edildiğini fark eden B.A. bölgeden uzaklaşmak için harekete geçti. Polisin çevredeki vatandaşlardan yardım istemesi üzerine şahıs yönünü değiştirerek çıkmaz sokağa girdi. Yakalanacağını anlayan şahıs daha sonra bir iş hanının içerisine girerek iş hanı tuvaletine kendisini kilitledi.

 

Ekiplerin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polisin sevk edildiği olayda, zanlı girdiği tuvaletten çıkmamak için direndi. Ekiplerin uzun uğraşı sonrası girdiği yerden çıkarılan B.A. olayın meydana geldiği Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na getirildi. Olay yerine getirildiğinde bir başka genç kızda şahsın kendisini taciz ettiğini iddia etti.

 

Çevredeki vatandaşların tepki gösterdiği olayda şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: (denizlihaber.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.