Genç Meclisinden Örnek davranış

GÜNDEM 20.03.2017 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Meclisinden Örnek davranış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu (DOHAYKOT) bir araya gelerek Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağını ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu (DOHAYKOT) üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağını ziyaret etti.       Sokak hayvanlarının da insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak isteyen gençler bir süre barınaktaki hayvanlarla ilgilendi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, canlıların yaratılış itibariyle doğuştan sahip oldukları haklara riayet edilmesi gerektiğini belirterek, bu konuda gösterdiği üstün duyarlılık dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizlilileri barınağa davet eden Yılmaz, imkanı olanların sokak hayvanlarını sahiplenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.    
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu (DOHAYKOT) bir araya gelerek Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağını ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu (DOHAYKOT) üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağını ziyaret etti.

 

 

 

Sokak hayvanlarının da insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak isteyen gençler bir süre barınaktaki hayvanlarla ilgilendi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, canlıların yaratılış itibariyle doğuştan sahip oldukları haklara riayet edilmesi gerektiğini belirterek, bu konuda gösterdiği üstün duyarlılık dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizlilileri barınağa davet eden Yılmaz, imkanı olanların sokak hayvanlarını sahiplenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.