Genç Müsiad'dan çocuklara hediye

EĞİTİM 08.09.2016 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Müsiad'dan çocuklara hediye

denizli haber / denizli 20 haber / Genç Müsiad'dan çocuklara hediye

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu’nun il müftülükleri ile birlikte bu yıl 4’üncüsünü organize ettiği ‘Bu Yaz Camideyim’ projesinin ödül töreni, Zeybek Camii’nde düzenlendi. Genç MUSİAD Denizli Şubesi kurs sonunda başarılı olan öğrencilere hediyelerini verdi.   Genç MÜSİAD, ’Bu Yaz Camideyim’ isimli proje ile çocukların inançlarını öğrenmesinde katkı sağlamayı ve camiyi sevdirmeyi amaçlıyor. Genç MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından da uygulanan programın ödül töreni, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bulunan Zeybek Camii’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine;  Genç MÜSİAD Denizli başkanı Muharrem Kılcı, Genç MÜSİAD Denizli şubesi yönetim kurulu üyeleri ve camiye gelen çocukların aileleri katıldı.     Yaz dönemi Kuran kursu eğitimi alan öğrencilerin mezuniyet töreni sevincine ortak olduklarını ifade eden MÜSİAD Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı, yeni eğitim öğretim yılında kullanmaları için kırtasiye, kitap yardımında bulunduklarını ifade ederek, son günlerde ülkemizin yaşadığı menfur darbe hadisesini unutmamalarını, çok çalışmalarını öğütledi. Hayırlı bir işe vesile olduklarını ve hayatlarının en güzel cağında çok kıymetli bir dini vecibeyi yerine getirdiklerini belirten Kılcı, "Sizin en kıymetliniz Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir" hadisini hatırlatarak “Genç MÜSİAD ailesinde bu güzel işe ortak ederek bizlerimde şereflendirdiniz” dedi. Eğitime katılan tüm öğrencilere kırtasiye malzemelerinin takdiminin ardından bağımsızlığımızın sembolü olan Türk Bayrağı hediye edildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Genç Müsiad'dan çocuklara hediye

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu’nun il müftülükleri ile birlikte bu yıl 4’üncüsünü organize ettiği ‘Bu Yaz Camideyim’ projesinin ödül töreni, Zeybek Camii’nde düzenlendi. Genç MUSİAD Denizli Şubesi kurs sonunda başarılı olan öğrencilere hediyelerini verdi.

 

Genç MÜSİAD, ’Bu Yaz Camideyim’ isimli proje ile çocukların inançlarını öğrenmesinde katkı sağlamayı ve camiyi sevdirmeyi amaçlıyor. Genç MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından da uygulanan programın ödül töreni, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde bulunan Zeybek Camii’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine;  Genç MÜSİAD Denizli başkanı Muharrem Kılcı, Genç MÜSİAD Denizli şubesi yönetim kurulu üyeleri ve camiye gelen çocukların aileleri katıldı.

 

 

Yaz dönemi Kuran kursu eğitimi alan öğrencilerin mezuniyet töreni sevincine ortak olduklarını ifade eden MÜSİAD Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı, yeni eğitim öğretim yılında kullanmaları için kırtasiye, kitap yardımında bulunduklarını ifade ederek, son günlerde ülkemizin yaşadığı menfur darbe hadisesini unutmamalarını, çok çalışmalarını öğütledi. Hayırlı bir işe vesile olduklarını ve hayatlarının en güzel cağında çok kıymetli bir dini vecibeyi yerine getirdiklerini belirten Kılcı, "Sizin en kıymetliniz Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir" hadisini hatırlatarak “Genç MÜSİAD ailesinde bu güzel işe ortak ederek bizlerimde şereflendirdiniz” dedi. Eğitime katılan tüm öğrencilere kırtasiye malzemelerinin takdiminin ardından bağımsızlığımızın sembolü olan Türk Bayrağı hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.