Genç MÜSİAD Denizli'den Emniyet Müdürü Demir'e ziyaret

DİĞER 17.11.2016 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç MÜSİAD Denizli'den Emniyet Müdürü Demir'e ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Genç MÜSİAD Denizli'den Emniyet Müdürü Demir'e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti.   Genç MÜSİAD Denizli Şubesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, “Genç MÜSİAD’ın işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformu” olduğunu dile getirdi.   Çakır, Bizim de Denizli adına ilkelerimizi ve ideallerimizi yansıtmamız ve ticaret adına genç işadamları olarak Denizli’mize daha da faydalı olmak istediklerini söyledi ve bunun yanı sıra geçtiğimiz bu zor dönemden emniyet güçlerine büyük görev düştüğünü dile getirdi. İkinci kez Denizli'ye emniyet müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genç MÜSİAD Denizli Yönetim Kurulu üyeleri, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışan polis teşkilatına teşekkür etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Genç MÜSİAD yönetim kurulu heyetine Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu ziyareti düzenleyen genç müsiad denizli basın medya birim Başkanı Ömer Saluk nezaketlerinden dolayı emniyet müdür ü mevlüt Demir'e teşekkür etti ve kendilerini müsait bir zamanda Genç MÜSİAD denizli şubesine davet etti.   Ziyarete, Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Eyüpoğlu, Abdullah Tatar, Uğur Küççük, Ömer Saluk ve Muhammed Asaf Acar katıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Genç MÜSİAD Denizli'den Emniyet Müdürü Demir'e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti.

 

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, “Genç MÜSİAD’ın işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformu” olduğunu dile getirdi.

 

Çakır, Bizim de Denizli adına ilkelerimizi ve ideallerimizi yansıtmamız ve ticaret adına genç işadamları olarak Denizli’mize daha da faydalı olmak istediklerini söyledi ve bunun yanı sıra geçtiğimiz bu zor dönemden emniyet güçlerine büyük görev düştüğünü dile getirdi. İkinci kez Denizli'ye emniyet müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genç MÜSİAD Denizli Yönetim Kurulu üyeleri, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışan polis teşkilatına teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Genç MÜSİAD yönetim kurulu heyetine Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu ziyareti düzenleyen genç müsiad denizli basın medya birim Başkanı Ömer Saluk nezaketlerinden dolayı emniyet müdür ü mevlüt Demir'e teşekkür etti ve kendilerini müsait bir zamanda Genç MÜSİAD denizli şubesine davet etti.

 

Ziyarete, Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Eyüpoğlu, Abdullah Tatar, Uğur Küççük, Ömer Saluk ve Muhammed Asaf Acar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.