Genç MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret

DENİZLİ 02.02.2017 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kabul dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Çakır, “Olağan Genel Kurulumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Bu nedenle yeni yönetim kurulumuzu sizlere tanıtmak için ziyarete geldik.  Önümüzdeki dönemde birlikte güzel işlere imza atmak adına desteğinizi bekliyoruz” dedi.   “Gelecek sizlerle birlikte daha iyi olacak”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Genç MÜSİAD, genç girişimcilerin olduğu bir oluşum. İnşallah sizler de bu ülkeye bu şehre katkılar sağlayacaksınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olacağız. Ne ihtiyaç varsa o noktada beraber çalışacağız. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin hem sosyal anlamda hem üretim anlamında güçlü yürüyüş içinde olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah gelecek sizlerle birlikte daha iyi olacak. Yeni göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.  
Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kabul dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Çakır, “Olağan Genel Kurulumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Bu nedenle yeni yönetim kurulumuzu sizlere tanıtmak için ziyarete geldik.  Önümüzdeki dönemde birlikte güzel işlere imza atmak adına desteğinizi bekliyoruz” dedi.

 

“Gelecek sizlerle birlikte daha iyi olacak”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Genç MÜSİAD, genç girişimcilerin olduğu bir oluşum. İnşallah sizler de bu ülkeye bu şehre katkılar sağlayacaksınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olacağız. Ne ihtiyaç varsa o noktada beraber çalışacağız. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin hem sosyal anlamda hem üretim anlamında güçlü yürüyüş içinde olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah gelecek sizlerle birlikte daha iyi olacak. Yeni göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.