Genç Müsiad'tan Denizlispor'a kombine desteği

SPOR 04.09.2018 - 19:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç Müsiad'tan Denizlispor'a kombine desteği

Denizlispor’umuza bir destekde Genç MÜSİAD’tan geldi. Genç MÜSİAD üyeleri kulübümüzü ziyaret edip kombine aldı.   Başkanımız Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcımız Taner Atilla’yı ziyaret ederek kulübümüze olan desteklerini ifade eden Genç Müsiad üyeleri, kombine kart alarak kulübümüze destek oldu. Ziyarette konuşma yapan Başkanımız Mustafa Üstek, “Denizli halkının ve siz değerli gençlerin desteğini görmek bizlere mutluluk veriyor. Sizin gibi önemli gençlerin, geleceğimizin işadamlarının kulübümüze destek olması bizleri çok sevindirdi. Desteklerinizden dolayı sizlerin huzurunda tüm Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.  

Denizlispor’umuza bir destekde Genç MÜSİAD’tan geldi. Genç MÜSİAD üyeleri kulübümüzü ziyaret edip kombine aldı.

 

Başkanımız Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcımız Taner Atilla’yı ziyaret ederek kulübümüze olan desteklerini ifade eden Genç Müsiad üyeleri, kombine kart alarak kulübümüze destek oldu. Ziyarette konuşma yapan Başkanımız Mustafa Üstek, “Denizli halkının ve siz değerli gençlerin desteğini görmek bizlere mutluluk veriyor. Sizin gibi önemli gençlerin, geleceğimizin işadamlarının kulübümüze destek olması bizleri çok sevindirdi. Desteklerinizden dolayı sizlerin huzurunda tüm Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.