Gençler’den “Fikir Duvarı” na ilginç mesajlar

SİYASET 23.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençler’den “Fikir Duvarı” na ilginç mesajlar

Genç Saadet Denizli teşkilatı tarafından Candoğan Parkı’nda kurduğu “Fikir Duvar’ına, gençler ilginç mesajlar yazdı.   22 Nisan 2018 Pazar günü Genç Saadet Denizli teşkilatı Candoğan Parkı'nda "Fikir Duvarı" kurdu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Fikir Duvarı'nda hem çok renkli hem de dertli birçok yazı yazıldı. Fotoğraf çeken birçok genç bu kareleri sosyal medyada paylaştı. "Genç Saadet Denizli " twitter hesabı üzerinden de bu görüntüler paylaşıldı.   Fikir Duvarı'nda “Eğitim Sorunları, İşsizlik, Aile, Evlilik, Sosyal Hayat” ana başlıklarındanoluştu. Fikir duvarını inceleyen gençler,ilgilerini çeken başlıklar altına düşündürücü bir o kadarda renkli mesajlar yazdı.     Saadet Partisi Denizli Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Oruç;  “Gençler bizim için önem arz etmektedir. Gelecek nesillerimizi onlar sayesinde ayakta tutacağız. Genç kardeşlerimizin gerekli mercilere anlatamadıkları şeyleri dinledik. Gençlik o kadar çok sorunlarla uğraşıyor ki eğitim-öğretimden geri kalmaya başlamaktadırlar. Bizler dert üreten değil dertlere, sorunlara çareler arayarak gençlerimizi zirveye çıkaracağız. Dert değil fikir üreten bir gençliğin önünü açacağız.   Fikir duvarında çok sayıda istek, öneri, şikayet, sorunlar gördük bunlar gençlerimizin olduğu kadar bizim de dertlerimiz, ilgilenmeye her zaman devam edeceğiz" dedi.                   

Genç Saadet Denizli teşkilatı tarafından Candoğan Parkı’nda kurduğu “Fikir Duvar’ına, gençler ilginç mesajlar yazdı.

 

22 Nisan 2018 Pazar günü Genç Saadet Denizli teşkilatı Candoğan Parkı'nda "Fikir Duvarı" kurdu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Fikir Duvarı'nda hem çok renkli hem de dertli birçok yazı yazıldı. Fotoğraf çeken birçok genç bu kareleri sosyal medyada paylaştı. "Genç Saadet Denizli " twitter hesabı üzerinden de bu görüntüler paylaşıldı.

 

Fikir Duvarı'nda “Eğitim Sorunları, İşsizlik, Aile, Evlilik, Sosyal Hayat” ana başlıklarındanoluştu. Fikir duvarını inceleyen gençler,ilgilerini çeken başlıklar altına düşündürücü bir o kadarda renkli mesajlar yazdı.

 

 

Saadet Partisi Denizli Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Oruç;  “Gençler bizim için önem arz etmektedir. Gelecek nesillerimizi onlar sayesinde ayakta tutacağız. Genç kardeşlerimizin gerekli mercilere anlatamadıkları şeyleri dinledik. Gençlik o kadar çok sorunlarla uğraşıyor ki eğitim-öğretimden geri kalmaya başlamaktadırlar. Bizler dert üreten değil dertlere, sorunlara çareler arayarak gençlerimizi zirveye çıkaracağız. Dert değil fikir üreten bir gençliğin önünü açacağız.

 

Fikir duvarında çok sayıda istek, öneri, şikayet, sorunlar gördük bunlar gençlerimizin olduğu kadar bizim de dertlerimiz, ilgilenmeye her zaman devam edeceğiz" dedi.  

 

 

 

          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.