Gençler münazara turnuvasında buluşacak

YAŞAM 11.11.2016 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençler münazara turnuvasında buluşacak

denizli haber / denizli 20 haber / Gençler münazara turnuvasında buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü ortaklığında düzenlenecek Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası müracaatları başladı. 2-3-4 Aralık’ta gerçekleştirilecek turnuva için başvurular 25 Kasım 2016’da sona erecek.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5’ncisi düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" için müracatlar başladı. 2- 3-4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan münazara turnuvasına katılmak isteyen okullar https://denizlimunazara.wordpress.com adresinden müracaat edebilecek.  25 Kasım 2016 Cuma günü başvuru işlemleri sona erecek olan Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’nda gençler belirlenen konularda beyin fırtınası yapacak.   Ödül töreni 4 Aralık’ta   2 ve 3 Aralık 2016 tarihinde PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A blok’da yapılacak olan turnuvanın kapanış programı ve ödül töreni 4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Turnuvada dereceye giren takım ve en iyi konuşmacı ödüllendirilecek; ayrıca tüm katılımcılara sertifika verilecek. 
denizli haber / denizli 20 haber / Gençler münazara turnuvasında buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü ortaklığında düzenlenecek Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası müracaatları başladı. 2-3-4 Aralık’ta gerçekleştirilecek turnuva için başvurular 25 Kasım 2016’da sona erecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5’ncisi düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" için müracatlar başladı. 2- 3-4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan münazara turnuvasına katılmak isteyen okullar https://denizlimunazara.wordpress.com adresinden müracaat edebilecek.  25 Kasım 2016 Cuma günü başvuru işlemleri sona erecek olan Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’nda gençler belirlenen konularda beyin fırtınası yapacak.

 

Ödül töreni 4 Aralık’ta

 

2 ve 3 Aralık 2016 tarihinde PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A blok’da yapılacak olan turnuvanın kapanış programı ve ödül töreni 4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Turnuvada dereceye giren takım ve en iyi konuşmacı ödüllendirilecek; ayrıca tüm katılımcılara sertifika verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.