Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den samimi itiraf...

SPOR 10.01.2019 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den samimi itiraf...

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını değerlendiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, en unutamadığı maçın Denizlispor karşılaşması olduğunu söyledi.   Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Denizlispor, sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmış ancak maçın skorundan çok Burak Çalık’ın 79. Dakikada kaçırdığı gol konuşulmuştu.     Karşılaşmanın 79. dakikasında orta sahadan gönderilen derinlemesine pasta topla buluşan ve Gençlerbirliği kalecisi Hakan Arıkan’ı çalımladıktan sonra topu boş kale yerine Claro’ya nişanlayan Burak, büyük şanssızlık yaşamıştı.   Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri’de en unutamadığı maçın Denizlispor maçı olduğunu söyledi.Sözeri, Burak’ın kaçırdığı pozisyonu değerlendirdi. Sözeri, “Burak Çalık net golü kaçırınca pozisyon geçti, kaleciyi de geçti vuracak gol diye bekliyorum. File mi yırtık acaba diyorum, herkes hayretler içinde izledi” dedi. Sözeri o karşılaşma için, “ Denizlispor taraftarı bizi güzel karşıladı el ele tribünlere çağırdı. Futbol taraftarla güzel…” ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını değerlendiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, en unutamadığı maçın Denizlispor karşılaşması olduğunu söyledi.

 

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Denizlispor, sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmış ancak maçın skorundan çok Burak Çalık’ın 79. Dakikada kaçırdığı gol konuşulmuştu.

 

 

Karşılaşmanın 79. dakikasında orta sahadan gönderilen derinlemesine pasta topla buluşan ve Gençlerbirliği kalecisi Hakan Arıkan’ı çalımladıktan sonra topu boş kale yerine Claro’ya nişanlayan Burak, büyük şanssızlık yaşamıştı.

 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri’de en unutamadığı maçın Denizlispor maçı olduğunu söyledi.Sözeri, Burak’ın kaçırdığı pozisyonu değerlendirdi. Sözeri, “Burak Çalık net golü kaçırınca pozisyon geçti, kaleciyi de geçti vuracak gol diye bekliyorum. File mi yırtık acaba diyorum, herkes hayretler içinde izledi” dedi. Sözeri o karşılaşma için, “ Denizlispor taraftarı bizi güzel karşıladı el ele tribünlere çağırdı. Futbol taraftarla güzel…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.