Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar

EĞİTİM 01.11.2019 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar

Denizli'de Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Time To Move 2019" etkinlikleri kapsamında gençlere Avrupa fırsatlarını anlattı.   Denizli'de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk'in temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Eurodesk'in Time To Move 2019 faaliyetlerini gençlerle paylaşmak için Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde bilgilendirme standı kurdu. Gençlere Avrupa'yı deneyimle bilmeleri için sunulan fırsatları anlatan Gençlik Meclisi, "Ücretsiz Avrupa fırsatları nelerdir?", "Gençler Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilirler?" konularında bilgilendirmede bulundu. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, "Time To Move, ekim ayı içerisinde gençler için organize faaliyetlerdir. Bu faaliyetler katılımcıları için yüzlerce fırsatı; uluslararası projelere dahil olma, Avrupa’yı keşfetme ve geleceğiniz için gerekli tecrübeler edinme fırsatı sunmaktadır. Biz de Eurodesk temas noktası olarak genç arkadaşlarımıza bilgilendirmede bulunuyoruz" dedi.        

Denizli'de Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Time To Move 2019" etkinlikleri kapsamında gençlere Avrupa fırsatlarını anlattı.

 

Denizli'de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk'in temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Eurodesk'in Time To Move 2019 faaliyetlerini gençlerle paylaşmak için Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde bilgilendirme standı kurdu. Gençlere Avrupa'yı deneyimle bilmeleri için sunulan fırsatları anlatan Gençlik Meclisi, "Ücretsiz Avrupa fırsatları nelerdir?", "Gençler Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilirler?" konularında bilgilendirmede bulundu. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, "Time To Move, ekim ayı içerisinde gençler için organize faaliyetlerdir. Bu faaliyetler katılımcıları için yüzlerce fırsatı; uluslararası projelere dahil olma, Avrupa’yı keşfetme ve geleceğiniz için gerekli tecrübeler edinme fırsatı sunmaktadır. Biz de Eurodesk temas noktası olarak genç arkadaşlarımıza bilgilendirmede bulunuyoruz" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.