Gençliğimiz En Önemli Gücümüzdür

DENİZLİ 19.01.2017 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençliğimiz En Önemli Gücümüzdür

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet Genç MÜSİAD Başkanlığına seçilen Mehmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Öztürk, Dernek olarak Genç Müsiad Başkanı Mehmet Çakır’ a yapmış oldukları çalışmalardan ve faaliyetlerden bahsederek, Ülkemizde ve dünyada kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin hakim olması için var gücümüzle çalışıyoruz. dedi.  İnançlı, Çalışkan vatanını ve milletini seven bir nesil yetiştirmenin gayreti içinde olduklarını belirtti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Çakır, 15 Temmuzdaki gençliğin rolünden bahsederek, ülkemizi açık bir işgal girişiminden kurtaran en önemli gücümüz gençliğimiz olmuştur dedi.   Genç MÜSİAD olarak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele ederek, geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakış oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirtti.  AGD Başkanı Hamza Öztürk Genç Müsiad Başkanı Mehmet Çakır’a İçerisinde Fatiha suresi yazan bir tablo hediye etti.
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk ve Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet Genç MÜSİAD Başkanlığına seçilen Mehmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Öztürk, Dernek olarak Genç Müsiad Başkanı Mehmet Çakır’ a yapmış oldukları çalışmalardan ve faaliyetlerden bahsederek, Ülkemizde ve dünyada kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin hakim olması için var gücümüzle çalışıyoruz. dedi. 


İnançlı, Çalışkan vatanını ve milletini seven bir nesil yetiştirmenin gayreti içinde olduklarını belirtti. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Çakır, 15 Temmuzdaki gençliğin rolünden bahsederek, ülkemizi açık bir işgal girişiminden kurtaran en önemli gücümüz gençliğimiz olmuştur dedi.

 

Genç MÜSİAD olarak, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele ederek, geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakış oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirtti. 


AGD Başkanı Hamza Öztürk Genç Müsiad Başkanı Mehmet Çakır’a İçerisinde Fatiha suresi yazan bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.