Gençlik Haftası Başladı

SPOR 15.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Haftası Başladı

15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.       Her yıl 15–19 Mayıs tarihleri arasında ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tarafından Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği haftanın ilk gününde milli sporcular ve gençlerden oluşan bir grup Valilik, Büyükşehir Belediye ve Tugay Komutanlığına ziyaretlerde bulundu.       SPORCULAR GÖSTERİLER YAPACAK   Hafta boyunca Denizli’nin dört bir tarafında gerçekleşecek etkinlikler arasında bisiklet turu, amatör sporcu gruplarının gösterileri ve gençlik söyleşileri yer alıyor. Gençlik Haftasında judo, badminton, eskrim, güreş, jimnastik ve karate branşlarında sporcular gösteriler sunacak. Açık hava spor gösterileri 16-17-18 Mayıs tarihlerinde saat 18.00’de başlayarak Vali Recep Yazızıoğlu İncilipınar Parkı, Teraspark AVM ve Demokrasi Meydanında gerçekleşecek. 
15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.    

 

Her yıl 15–19 Mayıs tarihleri arasında ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tarafından Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği haftanın ilk gününde milli sporcular ve gençlerden oluşan bir grup Valilik, Büyükşehir Belediye ve Tugay Komutanlığına ziyaretlerde bulundu.

 

 

 

SPORCULAR GÖSTERİLER YAPACAK

 

Hafta boyunca Denizli’nin dört bir tarafında gerçekleşecek etkinlikler arasında bisiklet turu, amatör sporcu gruplarının gösterileri ve gençlik söyleşileri yer alıyor. Gençlik Haftasında judo, badminton, eskrim, güreş, jimnastik ve karate branşlarında sporcular gösteriler sunacak. Açık hava spor gösterileri 16-17-18 Mayıs tarihlerinde saat 18.00’de başlayarak Vali Recep Yazızıoğlu İncilipınar Parkı, Teraspark AVM ve Demokrasi Meydanında gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.