Gençlik Kahvaltıda Buluştu

DENİZLİ 19.03.2018 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Kahvaltıda Buluştu

Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerinden Oluşan Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu ile Genç Memur-Sen'li gençler baharı kahvaltı İle karşıladı.   Çamlık Mesire Alanında Gerçekleşen Organizasyona Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan, Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Dr. Selim Parlaz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Mustafa ŞİMŞEK, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Osman Bozkurt, Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda genç misafir katıldı.     Açılış Konuşmasını yapan ADEM Öğrenci Topluluğu Başkanı Muhammed Nur Sevimli "ADEM Öğrenci Kulüpleri ülkemizde 81 ilde Üniversitelerde Genç Memur-Sen teşkilatlarıyla koordineli çalışma yürütmektedir. Biz de ilimizde Pamukkale Üniversitesi'nde kurduğumuz öğrenci topluluğumuzla üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerle biraya gelip gençlik adına yararlı güzel projeler etkinlikler üzerinde çalışacağız. ADEM  "İnsanlık İçin İyilik Meşalesi" sloganıyla yola çıkmıştır. Biz de İnşallah üniversitemizde öğrenciler arasında sevgi ve kardeşlik tohumları ekeceğiz. Ben destekleri için öğrenci topluluğumuzun danışman hocası ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Dr. Selim Parlaz ile Genç Memur-Sen İl Başkanımız Sn. Yasin Karaman'a teşekkür ediyorum."dedi.     Programda Konuşma Yapan Genç Memur-Sen İl Başkanı Yasin Karaman da "Yaşadığımız zaman ve coğrafyanın bize yüklediği sorumluluk bilincinin eseri olarak Genç Memur-Sen ve ADEM öğrenci topluluğu ortaya çıkmıştır. Genç Memur-Sen ve ADEM öğrenci teşkilatımız; adalet, ehliyet, eminlik, duyarlılık, kardeşlik, eşitlik, takva, iyilik, barış, sevgi, paylaşma ve dayanışma temelinde uzun soluklu kutlu yürüyüşünü tarihten aldığı mirasla bugün de sürdürme azim ve gayretindedir. Kendini ilk insandan bu yana süren büyük yürüyüşün içinde ve bu yürüyüşün devamı olarak görmektedir. Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Memur-Sen konfederasyonunun gençlik teşkilatı olarak, bireye aileye topluma ülkeye bölgeye özetle insanlığa hayat verecek çalışmalara katkıda bulunmak ve ivme kazandırmak için sorumluluk sahibi gençleri, kadınları, erkekleri paylaşmaya, işbirliği yapmaya ve dayanışmaya davet ediyoruz. Bütün Gençliğimize karşı sorumluyuz. Lise, Üniversite ve kamu Gençliğimize karşı sorumluluklarımızın idrakindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygularla Kahvaltımıza katılan destek veren Memur-Sen&Toç Bir-Sen İl Başkanımız Sn.Osman Tavşan, Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Sn.Dr. Selim Parlaz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Sn.Mustafa Şimşek, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Sn.Osman Bozkurt'a, Organizasyona emeği geçen Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma ve tüm değerli genç katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerinden Oluşan Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu ile Genç Memur-Sen'li gençler baharı kahvaltı İle karşıladı.

 

Çamlık Mesire Alanında Gerçekleşen Organizasyona Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan, Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Dr. Selim Parlaz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Mustafa ŞİMŞEK, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Osman Bozkurt, Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda genç misafir katıldı.

 

 

Açılış Konuşmasını yapan ADEM Öğrenci Topluluğu Başkanı Muhammed Nur Sevimli "ADEM Öğrenci Kulüpleri ülkemizde 81 ilde Üniversitelerde Genç Memur-Sen teşkilatlarıyla koordineli çalışma yürütmektedir. Biz de ilimizde Pamukkale Üniversitesi'nde kurduğumuz öğrenci topluluğumuzla üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerle biraya gelip gençlik adına yararlı güzel projeler etkinlikler üzerinde çalışacağız. ADEM  "İnsanlık İçin İyilik Meşalesi" sloganıyla yola çıkmıştır. Biz de İnşallah üniversitemizde öğrenciler arasında sevgi ve kardeşlik tohumları ekeceğiz. Ben destekleri için öğrenci topluluğumuzun danışman hocası ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Dr. Selim Parlaz ile Genç Memur-Sen İl Başkanımız Sn. Yasin Karaman'a teşekkür ediyorum."dedi.

 

 

Programda Konuşma Yapan Genç Memur-Sen İl Başkanı Yasin Karaman da "Yaşadığımız zaman ve coğrafyanın bize yüklediği sorumluluk bilincinin eseri olarak Genç Memur-Sen ve ADEM öğrenci topluluğu ortaya çıkmıştır. Genç Memur-Sen ve ADEM öğrenci teşkilatımız; adalet, ehliyet, eminlik, duyarlılık, kardeşlik, eşitlik, takva, iyilik, barış, sevgi, paylaşma ve dayanışma temelinde uzun soluklu kutlu yürüyüşünü tarihten aldığı mirasla bugün de sürdürme azim ve gayretindedir. Kendini ilk insandan bu yana süren büyük yürüyüşün içinde ve bu yürüyüşün devamı olarak görmektedir. Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Memur-Sen konfederasyonunun gençlik teşkilatı olarak, bireye aileye topluma ülkeye bölgeye özetle insanlığa hayat verecek çalışmalara katkıda bulunmak ve ivme kazandırmak için sorumluluk sahibi gençleri, kadınları, erkekleri paylaşmaya, işbirliği yapmaya ve dayanışmaya davet ediyoruz. Bütün Gençliğimize karşı sorumluyuz. Lise, Üniversite ve kamu Gençliğimize karşı sorumluluklarımızın idrakindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygularla Kahvaltımıza katılan destek veren Memur-Sen&Toç Bir-Sen İl Başkanımız Sn.Osman Tavşan, Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Sn.Dr. Selim Parlaz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Sn.Mustafa Şimşek, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Sn.Osman Bozkurt'a, Organizasyona emeği geçen Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma ve tüm değerli genç katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.