Gençlik Kollarından 249 Şehit Adına 249 Fidan

SİYASET 15.07.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençlik Kollarından 249 Şehit Adına 249 Fidan

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle anlamlı etkinliklere imza atıyor. Gençler, 249 şehit adına 249 adet fidan dağıttı.   AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Bayramyeri Medyanı'nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" fotoğraf sergisi açtı. Sergide 15 Temmuz gecesine ait fotoğraflar yer aldı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de sergiyi ziyaret etti.      249 Şehit unutulmadı   Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanlığı, hain darbe girişimi sırasında Şehit olan 249 vatandaşı da unutmadı. Gençler 249 şehit adına Bayramyeri Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Her bir fidanın üzerinde ise darbe günü şehit olan vatandaşların ismi yazıldı. Gençler tarafından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer'e de fidan hediye edildi. Ayrıca İlçe Gençlik Kolları tarafından Bayramyeri Meydanı'nda 249 adet 15 Temmuz broş ve kurdelesi dağıtıldı.   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutlayan Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Mert Koç, "Yüce Türk Milleti 15 Temmuz 2016'da asker kamuflajına bürünmüş ve amaçları anayasal düzeni bozmak olan bir avuç haine karşı bir kez daha Çanakkale ruhunu htirmiştir." diye ekledi.    

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle anlamlı etkinliklere imza atıyor. Gençler, 249 şehit adına 249 adet fidan dağıttı.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Bayramyeri Medyanı'nda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" fotoğraf sergisi açtı. Sergide 15 Temmuz gecesine ait fotoğraflar yer aldı. Sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de sergiyi ziyaret etti. 

 

 

249 Şehit unutulmadı

 

Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanlığı, hain darbe girişimi sırasında Şehit olan 249 vatandaşı da unutmadı. Gençler 249 şehit adına Bayramyeri Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Her bir fidanın üzerinde ise darbe günü şehit olan vatandaşların ismi yazıldı. Gençler tarafından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer'e de fidan hediye edildi. Ayrıca İlçe Gençlik Kolları tarafından Bayramyeri Meydanı'nda 249 adet 15 Temmuz broş ve kurdelesi dağıtıldı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutlayan Ak Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Mert Koç, "Yüce Türk Milleti 15 Temmuz 2016'da asker kamuflajına bürünmüş ve amaçları anayasal düzeni bozmak olan bir avuç haine karşı bir kez daha Çanakkale ruhunu htirmiştir." diye ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.