Gençlik Kollarının A Takımı Belli Oldu

SİYASET 14.05.2018 - 13:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençlik Kollarının A Takımı Belli Oldu

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu’nda yer alan isimler belli oldu.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla 22 Nisan'da gerçekleştirilen Ak Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'nde seçilen İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut'un A Takımı belli oldu.   Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu'nda şu isimler yer aldı:  Muhammed B. Kocakulak (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı), Osman Gönç (Teşkilat Başkanı), Adem Kalay (Seçim İşleri Başkanı), İsmail Hakkı Toprak (Tanıtım ve Medya Başkanı), Uğur Özer (Dış İlişkiler Başkanı), Fikret Bayram (Sosyal Politikalar Başkanı), Mustafa Gürlesin (Yerel Yönetimler) Başkanı), Barış İşler (Mali ve İdari İşler Başkanı), Devri Samet Erkoç (STK ve Halkla İlişkiler Başkanı), Mustafa Şencan (ARGE ve Eğitim Başkanı), Galip Tuncer Olam (İnsan Hakları Başkanı), Seçil Karataş (Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı), Ali Sezer (Üniversite Birim Başkanı), Hasan Hüseyin Özkan (Lise Birim Başkanı), Ayşe Şen (İl Sekreterlik Başkanı)  

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu’nda yer alan isimler belli oldu.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla 22 Nisan'da gerçekleştirilen Ak Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'nde seçilen İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut'un A Takımı belli oldu.

 

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

 Muhammed B. Kocakulak (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı), Osman Gönç (Teşkilat Başkanı), Adem Kalay (Seçim İşleri Başkanı), İsmail Hakkı Toprak (Tanıtım ve Medya Başkanı), Uğur Özer (Dış İlişkiler Başkanı), Fikret Bayram (Sosyal Politikalar Başkanı), Mustafa Gürlesin (Yerel Yönetimler) Başkanı), Barış İşler (Mali ve İdari İşler Başkanı), Devri Samet Erkoç (STK ve Halkla İlişkiler Başkanı), Mustafa Şencan (ARGE ve Eğitim Başkanı), Galip Tuncer Olam (İnsan Hakları Başkanı), Seçil Karataş (Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı), Ali Sezer (Üniversite Birim Başkanı), Hasan Hüseyin Özkan (Lise Birim Başkanı), Ayşe Şen (İl Sekreterlik Başkanı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.