Gençlik Meclisi’nden gençlere çağrı

DENİZLİ 01.11.2016 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Meclisi’nden gençlere çağrı

denizli haber / denizli 20 haber / Gençlik Meclisi’nden gençlere çağrı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ediyor. Projelerini ve Eurodesk’i ilçe gezilerinde anlatan Gençlik Meclisi, ortak projeler yapmak için gençlere çağrıda bulunuyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. Gençlik Meclisinin çalışmaları ve Eurodesk Projesi hakkında bilgi veren Gençlik Meclisi üyeleri Kale ve Tavas ilçesindeki lise ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Ziyarete Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin, Kale ve Tavas İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğrenciler, öğretmenler ve gençler katıldı. Gönüllülük esasına dayalı olarak projeler yapan Gençlik Meclisinin bu güne kadar örnek teşkil edecek birçok projeyi hayata geçirdiğine değinen Gençlik Meclisi Başkanı Yılmaz, “Kent Konseyleri çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkilerini artırmak ve yerel karar alma mekanizmaları ile birlikte rol almayı hedefliyor” dedi.   Eurodesk ile fırsatlar imkansız değil   Yılmaz, “Amacımız gençleri sosyal hayata dahil ederek çevre duyarlılığını sağlamak ve bunlarla ilgili projeleri hayata geçirmektir. Bu çerçevede uluslararası projelerimiz var ve bunların gençler tarafından daha çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz” diye konuştu. Gençlik Meclisinin çalışmalarından bahseden Yılmaz, Eğitim için El Ele Projesini anlatarak, bu konuda gençlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Eurodesk ve proje yazılımı hakkında bilgi veren Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin ise, “Eurodesk bir bilgilendirme ağıdır. Gençler olarak sizler de projelere dahil olabiliyorsunuz yada yazdığınız projeler ile hibe alarak yurtdışına çıkma imkanı elde edebiliyorsunuz. Birçok çalışmanın ve fırsatın imkansız olmadığını anlatmak istiyoruz” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Gençlik Meclisi’nden gençlere çağrı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ediyor. Projelerini ve Eurodesk’i ilçe gezilerinde anlatan Gençlik Meclisi, ortak projeler yapmak için gençlere çağrıda bulunuyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. Gençlik Meclisinin çalışmaları ve Eurodesk Projesi hakkında bilgi veren Gençlik Meclisi üyeleri Kale ve Tavas ilçesindeki lise ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Ziyarete Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin, Kale ve Tavas İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, öğrenciler, öğretmenler ve gençler katıldı. Gönüllülük esasına dayalı olarak projeler yapan Gençlik Meclisinin bu güne kadar örnek teşkil edecek birçok projeyi hayata geçirdiğine değinen Gençlik Meclisi Başkanı Yılmaz, “Kent Konseyleri çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkilerini artırmak ve yerel karar alma mekanizmaları ile birlikte rol almayı hedefliyor” dedi.

 

Eurodesk ile fırsatlar imkansız değil

 

Yılmaz, “Amacımız gençleri sosyal hayata dahil ederek çevre duyarlılığını sağlamak ve bunlarla ilgili projeleri hayata geçirmektir. Bu çerçevede uluslararası projelerimiz var ve bunların gençler tarafından daha çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz” diye konuştu. Gençlik Meclisinin çalışmalarından bahseden Yılmaz, Eğitim için El Ele Projesini anlatarak, bu konuda gençlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Eurodesk ve proje yazılımı hakkında bilgi veren Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin ise, “Eurodesk bir bilgilendirme ağıdır. Gençler olarak sizler de projelere dahil olabiliyorsunuz yada yazdığınız projeler ile hibe alarak yurtdışına çıkma imkanı elde edebiliyorsunuz. Birçok çalışmanın ve fırsatın imkansız olmadığını anlatmak istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.