Gençlik Meclisi'nden meslek edindirme kursu

EĞİTİM 14.02.2018 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Meclisi'nden meslek edindirme kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, meslek edindirme kursları kapsamında gençlere yönelik grafik tasarım kursu başlattı. Üç ay sürecek kursta gençler yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştirecek.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, meslek edindirme kursları ve gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri çerçevesinde grafik tasarım kursu başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde düzenlenen ve 3 ay sürecek eğitim sonunda başarılı olacak gençlere sertifika verilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Gençlik Meclisi'nin meslek edindirme ve gençlerin kendilerini yetiştirebilmesi anlamında düzenlediği projelere devam ettiğini belirterek, "Bu projemiz çerçevesinde arkadaşlarımıza 3 ay sürecek olan grafik tasarım eğitimi verilecek. Haftada 2 gün olmak üzere toplamda 60 saat sürecek olan bu eğitim ile genç arkadaşlarımız yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştirecek" dedi.   Gençlerden Başkan Osman Zolan'a teşekkür   Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, konuşmasını şöyle sürdürdü. "Gençlik Meclisi olarak gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarda desteğini bizden esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, meslek edindirme kursları kapsamında gençlere yönelik grafik tasarım kursu başlattı. Üç ay sürecek kursta gençler yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştirecek.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, meslek edindirme kursları ve gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri çerçevesinde grafik tasarım kursu başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde düzenlenen ve 3 ay sürecek eğitim sonunda başarılı olacak gençlere sertifika verilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Gençlik Meclisi'nin meslek edindirme ve gençlerin kendilerini yetiştirebilmesi anlamında düzenlediği projelere devam ettiğini belirterek, "Bu projemiz çerçevesinde arkadaşlarımıza 3 ay sürecek olan grafik tasarım eğitimi verilecek. Haftada 2 gün olmak üzere toplamda 60 saat sürecek olan bu eğitim ile genç arkadaşlarımız yaratıcılıklarını ve becerilerini geliştirecek" dedi.

 

Gençlerden Başkan Osman Zolan'a teşekkür

 

Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, konuşmasını şöyle sürdürdü. "Gençlik Meclisi olarak gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarda desteğini bizden esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.