Gençlik Spor Müdürlüğü Filistin'nin Sesini Duyuracak

DENİZLİ 10.01.2018 - 16:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gençlik Spor Müdürlüğü Filistin'nin Sesini Duyuracak

Denizli Gençlik Merkezi, Filistin halkının yıllarca maruz kaldığı İsrail Devleti tarafından uygulanan baskı ve şiddeti Batılı ülkelere anlatmak için bir mektup kampanyası başlattı.   Hazırlanan kartpostallar, gençler tarafından Batılı ülkelere posta yoluyla gönderilecek ve bir nebze olsun buradaki insanların Filistin’e karşı duyarlılık oluşturması istenecek. Bu vesileyle Filistin’in Sesini Duyur başlığıyla başlatılan kampanya, 11 Ocak 2018 Perşembe günü, saat 11.00’da Çınar Merkez PTT önünde halkımızla paylaşılacak. Akabinde de hazırlanan farklı görselleri içeren kartpostallar gençler tarafından postaya verilecektir.  Hazırlanan kartpostalların üzerinde yer alan metin. İngilizce / Türkçe   Dear Reader; WeaddressyoutodrawyourattentionaboutPalestineandPalestinianpeopleandtheconditionsunderwhichtheyareliving.Youmay not knowmuchaboutthistouchingfact in yourcountry. Inaddition, youmay not be aware of thefactthatnumerouschildrenarebeingkilledbyIsraelisoldiers as a consequence of theIsraeliStateTerrorismwhichyoumayalso not know. WehopeyouwouldthinkaboutPalestinefor a moment.Theonlythingtheywant is tolive in FREE PALESTINE STATE, FREE GAZZA and FREE QUDS. Thanksforyourkindinterest;   Çok Kıymetli Okuyucu; Sizi bir anlığına olsun Filistin Devleti ve Fİlistin halkının içinde bulunduğu ağır şartlara dair düşünmeye sevk etmek istiyoruz. Muhtemelen siz kendi ülkenizde bu konu hakkında yeterli bir bilgi ve düşünce sahibi değilsinizdir. Bunun neticesinde ise İsral Devleti tarafından uygulanan devlet şiddeti neticesinde can veren çocuklar hakkında da bilginiz olmayabilir. Sizden isteğimiz, bir anlığına olsun Filistin hakkında durup düşünmenizdir. Çünkü onların tek isteği, ÖZGÜR FİLİSTİN DEVLETİNDE, ÖZGÜR GAZZE’de ve ÖZGÜR KUDÜS’te özgür insanlar olarak yaşayabilmeleridir.        

Denizli Gençlik Merkezi, Filistin halkının yıllarca maruz kaldığı İsrail Devleti tarafından uygulanan baskı ve şiddeti Batılı ülkelere anlatmak için bir mektup kampanyası başlattı.

 

Hazırlanan kartpostallar, gençler tarafından Batılı ülkelere posta yoluyla gönderilecek ve bir nebze olsun buradaki insanların Filistin’e karşı duyarlılık oluşturması istenecek. Bu vesileyle Filistin’in Sesini Duyur başlığıyla başlatılan kampanya, 11 Ocak 2018 Perşembe günü, saat 11.00’da Çınar Merkez PTT önünde halkımızla paylaşılacak. Akabinde de hazırlanan farklı görselleri içeren kartpostallar gençler tarafından postaya verilecektir.

 Hazırlanan kartpostalların üzerinde yer alan metin. İngilizce / Türkçe

 

Dear Reader;

WeaddressyoutodrawyourattentionaboutPalestineandPalestinianpeopleandtheconditionsunderwhichtheyareliving.Youmay not knowmuchaboutthistouchingfact in yourcountry. Inaddition, youmay not be aware of thefactthatnumerouschildrenarebeingkilledbyIsraelisoldiers as a consequence of theIsraeliStateTerrorismwhichyoumayalso not know. WehopeyouwouldthinkaboutPalestinefor a moment.Theonlythingtheywant is tolive in FREE PALESTINE STATE, FREE GAZZA and FREE QUDS.

Thanksforyourkindinterest;

 

Çok Kıymetli Okuyucu;

Sizi bir anlığına olsun Filistin Devleti ve Fİlistin halkının içinde bulunduğu ağır şartlara dair düşünmeye sevk etmek istiyoruz. Muhtemelen siz kendi ülkenizde bu konu hakkında yeterli bir bilgi ve düşünce sahibi değilsinizdir. Bunun neticesinde ise İsral Devleti tarafından uygulanan devlet şiddeti neticesinde can veren çocuklar hakkında da bilginiz olmayabilir. Sizden isteğimiz, bir anlığına olsun Filistin hakkında durup düşünmenizdir. Çünkü onların tek isteği, ÖZGÜR FİLİSTİN DEVLETİNDE, ÖZGÜR GAZZE’de ve ÖZGÜR KUDÜS’te özgür insanlar olarak yaşayabilmeleridir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.