Gençlik Spor Yeni Binasında

SPOR 10.11.2020 - 13:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gençlik Spor Yeni Binasında

Denizli’de gençlere yönelik projelerin ve sportif faaliyetlerin resmi kurumu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kampüs bölgesinde inşa edilen yeni hizmet binasına taşındı.   1996 yılından beri Gümüşlerde ki spor kompleksi içinde yer alan binada hizmet veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kampüs alanı bölgesinde ki yeni binasına taşındı. Polis Evi’nin karşı çaprazında,  Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nin hemen üstünde yer alan beş katlı yeni hizmet binası Kınıklı Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi No:55/S Pamukkale adresinde bulunuyor.     Müdürlüğe bağlı birimler olan Gençlik Merkezi, Spor ve Lisans Hizmetleri, Okul Sporları, Sporcu Eğitim Merkezi, Yurt Hizmetleri ve İlçe Müdürlükleri ile il çapında geniş bir çerçevede hizmet veren kurum, yeni binasında birçok birimi tek bir merkezde toplamış oldu.  

Denizli’de gençlere yönelik projelerin ve sportif faaliyetlerin resmi kurumu olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kampüs bölgesinde inşa edilen yeni hizmet binasına taşındı.

 

1996 yılından beri Gümüşlerde ki spor kompleksi içinde yer alan binada hizmet veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kampüs alanı bölgesinde ki yeni binasına taşındı. Polis Evi’nin karşı çaprazında,  Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nin hemen üstünde yer alan beş katlı yeni hizmet binası Kınıklı Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi No:55/S Pamukkale adresinde bulunuyor.

 

 

Müdürlüğe bağlı birimler olan Gençlik Merkezi, Spor ve Lisans Hizmetleri, Okul Sporları, Sporcu Eğitim Merkezi, Yurt Hizmetleri ve İlçe Müdürlükleri ile il çapında geniş bir çerçevede hizmet veren kurum, yeni binasında birçok birimi tek bir merkezde toplamış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.