Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni sezona hazır

SPOR 04.10.2018 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yeni sezona hazır

Gençlik ve Spor Denizli İl Müdürlüğü, bağlı tüm birimleri ile 2018-2019 dönemi için toplandı. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ilçe müdürlerinden Denizli’de sporla tanışmayan, gençlik faaliyetlerinden bihaber tek bir genç bile kalmamasını istedi.       wDenizli’de gençlere yönelik projeler ve sportif faaliyetler yürüten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Her öğretim döneminin başında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları için hazırlıklar başladı. Tertip Komitelerinin kurulmasıyla başlayacak süreç, başvurular ve fikstür çekimiyle start alacak. Kasım ayının ilk haftası başlayacak yarışmalar 34 branşta Mayıs ayına kadar sürerken, kulüp yarışmaları için ise federasyonların 2018-2019 faaliyet programlarını hazırlamasıyla takvime bağlanacak. İlçe müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan İbanoğlu,  yaptıkları işin önemini hatırlatarak gençleri mutlaka sporla ve Gençlik Merkezinin faaliyetleriyle tanıştırmalarını istedi. Var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp hedefleri doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğini aktaran İbanoğlu, spora bu denli yatırımların yapıldığı bir ülkede, dünya ve olimpiyat şampiyonları yetiştirmenin sorumluluğunu hmeleri gerektiğini vurguladı.           

Gençlik ve Spor Denizli İl Müdürlüğü, bağlı tüm birimleri ile 2018-2019 dönemi için toplandı. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ilçe müdürlerinden Denizli’de sporla tanışmayan, gençlik faaliyetlerinden bihaber tek bir genç bile kalmamasını istedi.   
  
wDenizli’de gençlere yönelik projeler ve sportif faaliyetler yürüten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni sezon için çalışmalarını hızlandırdı. Her öğretim döneminin başında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Okul Sporları için hazırlıklar başladı. Tertip Komitelerinin kurulmasıyla başlayacak süreç, başvurular ve fikstür çekimiyle start alacak. Kasım ayının ilk haftası başlayacak yarışmalar 34 branşta Mayıs ayına kadar sürerken, kulüp yarışmaları için ise federasyonların 2018-2019 faaliyet programlarını hazırlamasıyla takvime bağlanacak. İlçe müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan İbanoğlu,  yaptıkları işin önemini hatırlatarak gençleri mutlaka sporla ve Gençlik Merkezinin faaliyetleriyle tanıştırmalarını istedi. Var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp hedefleri doğrultusunda gece gündüz çalışmaları gerektiğini aktaran İbanoğlu, spora bu denli yatırımların yapıldığı bir ülkede, dünya ve olimpiyat şampiyonları yetiştirmenin sorumluluğunu hmeleri gerektiğini vurguladı. 
         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.